1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč vyloupila Milíkovský chrám


Branky


22. J. Sikora - 17. D. Pešek , 87. D. Pešek
9

Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro Staříčské

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíkov se utkal s okleštěným kádrem hostů, kteří postrádali celkem pět borců ze základní sestavy. Byli to právě Staříčtí fotbalisté, kteří se po akci Imrička a zakončení Davida Peška ujali vedení. To jim však vydrželo pouhých pět minut. Pěknou akci v brejku dokázal zakončit i domácí Jakub Sikora. I přes další příležitosti na obou stranách se šlo do kabin za nerozhodného skóree 1:1.

 

Po změně stran se hra významně přiostřila a zejména domácí úpěnlivě tlačili na staříčskou obrannou hráz. Hosté trpělivě čekali na brejkové příležitosti a hrozili ze vzduchu. V 67. minutě v přerušené hře po  faulu na domácího hráče nezvládl své emoce hostující Petr Velička a srazil k zemi milíkovského záložníka, za což byl vzápětí sudím Karchem vyloučen. Domácí však nabídnutou příležitost nevužili. I přes veškerou snahu všechny finální přihrávky zastavila pozorná obrana, nebo střelu úspěšný blok hostujících zadáků. Staříč se snažila již hlavně o defenzivu a když se v závěru zdálo, že se budou body dělit, neuhlídala domácí obrana v pokutovém území Davida Peška, který svou druhou trefou doprostřed branky zajistil hostujícímu celku všechny tři body. Staříčská jarní jízda tak nadále trvá.



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Michal Franiok, trenér: Jsem z toho rozmrzelý. Je to po několikáté, co dostaneme první gól, pak vyrovnáme, a nedokážeme to dorazit. Bojíme se vyhrát. Nevím proč! Od 67. minuty hrajeme přesilovku a nejsme schopni dát dobrou přihrávku a dohrát akci do konce. Druhý inkasovaný gól pak jde na vrub gólmana. Na druhou stranu mě Staříč překvapila bojovností a fotbalovostí. Hráli jednoduchý fotbal, měli vysokého hrotového útočníka, který jim odvedl skvělou práci. Hodně hrozili ze vzduchu, ale s tím si musíme poradit. Nevím, zda jsme moc přemotivovaní, ale doufám, že se chytneme hned v příštím utkání porti Chlebovicím.

FK Staříč
Martin Blahuta, trenér: Na to, že jsem přijeli bez pěti hráčů základní sestavy jsme vytěžili maximum. Nám dnes vytrhli trn z paty dorostenci Popluhár, Berek a mladý Kuča. Přijelo s námi dvacet fanoušků, a naši hráči nás nepřijedou podpořit, nevím co v tom je, nemyslím, že by byli zranění, hraje Baník, začne finále extraligy hokeje, ale nechci spekulovat. My jsme i přesto ukázali tu naši jarní sílu, a vyhráli jsme dnes se štěstím, ale to přeje odvážným.



Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - S. Jasinek [-] , J. Sikora [-] , R. Krupka [-] , T. Laba [-] , M. Samiec [-] , K. Hromada [-] , O. Mato [-] , O. Rakovski [-] , M. Pientok [-] , D. Grochol [-]

FK Staříč
D. Kocián [-] - D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Kurečka [-] , M. Berek [-] , O. Kuča [-] , P. Velička [-] , P. Rusz [-] , P. Jukl [-] , L. Janota [-] , D. Imričko [-]

ŽK: 59. K. Hromada , 75. T. Laba , 76. R. Krupka - 13. P. Jukl . ČK: 76. P. Velička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KARCH Otakar - STARZYK Radim, POVAŽAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Petr Čmiel
Tip experta: výhra domácích

Milíkov teď ztrácel, kvalita tam je, vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích