Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom doma bodovala


Branky


13

Pustá Polom přivítala poslední Dolní Benešov. Na papíře si soupeři rovni moc nejsou, ale minimálně první poločas nabídl vyrovnanou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 5. minutě se domácí radovali po gólu Palatického, kdy zahráli roh na krátko a zakončovali na přední tyč. Ve 22. minutě šel z mírného úhlu na brankáře Rolný a zachoval se chladnokrevně. V 39. minutě se po pěkné akci podařilo hostům snížit, ale Milan Palatický neřekl poslední slovo a těsně před odchodem do kabin skóroval na 3:1.

Dolnímu Benešovu došly síly

Hosté v druhém poločase nedokázali držet s ambiciózním soupeřem tempo a 71. minutě ještě jednou inkasovali po gólu Gebauera.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Trenér Štverka: Jsme rádi, že jsme utkání zvládli. Výsledkově to sice nevypadá, ale i soupeř měl na můj vkus až příliš hodně šancí, ze kterých nás mohl ohrozit.

FC Dolní Benešov
Trenér Samson: Do 60. minuty jsme dokázali být rovnocenným soupeřem a držet tempo. Za to jsem rád, ale ještě máme na čem pracovat.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - R. Kuděla [-] , M. Hrabina [-] , T. Gebauer [-] , V. Berger [-] (83. D. Augustýnek [-] ) , M. Palatický [-] (69. R. Grussmann [-] ) , A. Rolný [-] , P. Pomp [-] , T. Kludka [-] (58. J. Frank [-] ) , P. Potůček [-] , A. Dušek [-] (83. L. Sobota [-] )

FC Dolní Benešov
F. Mareček [-] - T. Kaluža [-] (80. A. Sebrala [-] ) , D. Skroch [-] , J. Ševčík [-] , F. Labuda [-] (75. M. Svoboda [-] ) , D. Sobek [-] , M. Samson [-] (56. D. Herich [-] ) , M. Večerek [-] (56. M. Tchuř [-] ) , R. Keller [-] , J. Komárek [-] (56. F. Hluchník [-] ) , T. Moravec [-]

ŽK: 19. P. Pomp , 63. V. Berger - 40. J. Ševčík , 64. F. Hluchník .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: REVAJ Jakub - JURYGÁČEK René, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: výhra domácích

Pustá Polom nastřílela pět gólů v Heřmanicích a stále jsou těsně za první příčkou. Není pochyb, že proti poslednímu Benešovu posbírají všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů