0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jakubčovicích rozhodla jediná branka


Branky


12

V sobotu se odehrál dramatický souboj mezi Pustou Polomí a Jakubčovicemi. K vidění bylo spousta šancí, ale pouze jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl hostům vedení

Hosté se hned v první minutě dostali do slibné šance, ale zakončení chyběl důraz. Pote zahrozili po rohovém kopu domácí, ale střela byla příliš vysoká. Ve dvacáté minutě házeli hosté na úrovni soupeřovy šestnáctky aut, po kterém se prokombinovali až k soupeřově brance a Gebauer otevřel skóre. Oba týmy si pak do poločasu vytvořili minimálně dvě dobré brankové příležitosti, ale ani jedna z nich nevyústila v gól, takže se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hostující tým. 

Bezbranková druhá půle byla plná šancí

V druhé půli nebyly do 70. minuty k vidění žádné větší šance. Poté se během 5 minut dvakrát rozvlnila síť hostujícího týmu, ale ani jeden z gólu nebyl uznán pro ofsajd. V 76. minutě nebezpečně pálil dalekonosnou ránu Pražák, ale ani jeho střela se nevlezla mezi tři tyče. Hostující pak ještě zahrozili s přímého kopu, ale Hrabinův pokus zlikvidoval domácí golman. V druhém poločase branka nepadla, a tak se Pustá Polom mohla radovat ze tří bodu z venkovního hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
trenér Harazim: Herně jsme předvedli velmi dobrý výkon. Na obou stranách byly gólové příležitosti, soupeř jednu proměnil, my ne. Minimálně bod jsme si ale zasloužili.

Sport-Club Pustá Polom
trenér Štverka: Bylo to utkání dvou poločasů. V prvním půli jsme byli lepší my, soupeř v druhém. Nám se podařilo dát branku, domácím díky bohu ne.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Zagol [-] , J. Schreier [-] (80. P. Šťastný [-] ) , O. Moravec [-] , P. Zagol [-] , M. Pražák [-] (85. P. Moravec [-] ) , F. Pražák [-] , P. Ďurica [-] , T. Murin [-] , M. Raszyk [-] , J. Petr [-] (71. Z. Sommer [-] )

Sport-Club Pustá Polom
L. Kozelský [-] - M. Hrabina [-] , T. Gebauer [-] , A. Dušek [-] (87. F. Drozd [-] ) , M. Palatický [-] (87. L. Sobota [-] ) , A. Rolný [-] , P. Pomp [-] (75. D. Augustýnek [-] ) , T. Kludka [-] (46. J. Frank [-] ) , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-] , V. Berger [-]

ŽK: 91. Z. Sommer , 93. F. Pražák - 23. V. Berger .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: SVOBODA Marian - REVAJ Jakub, GAŃCZARCZYK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Kolbasa

Expert: Jakub Kocur
Tip experta: výhra hostů

Za mě Pustá opět ukáže svoji formu a zápas zvládne

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů