1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 13:00

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín loupil v Kobeřicích


Branky


10

Kobeřice potřebovaly poprvé na jaře bodovat, a tak se fanoušci mohli těšit na zajímavou podívanou v utkání proti Českému Těšínu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný začátek pro Kobeřice

Páteční utkání bylo pro domácí Kobeřice nešťastné už od samého začátku. Už v úvodní minutě inkasovali po tom, co se na hranici velkého vápna odrazil míč k Petru Chloňovi, který se nemýlil a obstřelem na zadní tyč otevřel skóre. Ve 23. minutě se po rohovém kopu Českého Těšína, odrazil míč od domácího hráče do vlastní brány a hosté vedli o dvě branky. Domácí šli do kabin s dvoubrankovým mankem a doufali v proslulou Csaplárovu past.

Český Těšín si vítězství pohlídal

Úvodní dvacetiminutovka druhé půle nenabídla žádnou branku. Od 65. minuty se ale začaly dít věci. Nejprve nebyl hostům uznán gól pro ofsajd, hned za minutu z povedeného protiútoku domácí snížili gólem Schlischky. Vytouženého vyrovnání se ale domácí nedočkali. V 75. minutě se po dobře zahrané standartce z vlastní poloviny hřiště dostal Maceček, který trochu se štěstím obehrál brankáře a skóroval do prázné brány, čímž zasadil Kobeřicím konečný úder. Utkání skončilo 1:3 pro Český Těšín a Kobeřice jsou na jaře zatím stále bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Trenér Axmann: Z naší strany to bylo hodně nepovedené utkání. Jedinou světlou chvilkou byla branka Schlischky po povedené akci. Soupeř zaslouženě zvítězil.




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - Z. Kryštof [-] , M. Slanina [-] (69. M. Stříbný [-] ) , A. Šimeček [-] , A. Hartmann [-] (63. A. Kubný [-] ) , A. Kolarčik [-] (81. O. Stuchlík [-] ) , R. Wirth [-] , P. Kašný [-] , M. Schlischka [-] (81. . Střibný [-] ) , P. Ševior [-] , D. Stareček [-]

FK Český Těšín
R. Mrozek [-] - O. Byrtus [-] , P. Chloň [-] , Š. Gibiec [-] (66. M. Šmerda [-] ) , F. Dohnal [-] , D. Maceček [-] , L. Maceček [-] , M. Sostřonek [-] , S. Potůček [-] , P. Matuszek [-] (89. L. Hlisnikovský [-] ) , K. Slowiaczek [-]

ŽK: 73. R. Wirth .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: GODFRYD Jan - STANKOV Patrik, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Kolbasa

Expert: Jakub Kocur
Tip experta: výhra domácích

Za mě Kobeřice hrají velmi pěkný fotbal, proto tipuju ze doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích