Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání ve Stonavě skončilo dělbou bodů


Branky


13

V sobotu se odehrálo utkání mezi dvěma celky s dobrou formou. Do Stonavy přijel Háj ve Slezsku a fanoušky čekalo zajímavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na obou stranách

Lépe začali domácí, kteří šli do vedení už ve 4. minutě, když na zadní tyči dorážel Hejda. V osmé minutě své vedení navýšili po brance Mikšaníka, kterému asistoval brankář přímo z výkopu. Hosté dokázali odpovědět ve 21. minutě. Stonavě se nepodařilo odhlavičkovat míč z velkého vápna a po přihrávce z kraje zakončoval Jelen. Ve 34. minutě se dostal po zákroku brankáře k míči Jakub Kocur a vyrovnal střelou na zadní tyč.

Boj do posledních minut

V druhé půli začali lépe opět domácí. V 56. minutě kopala Stonava rohový kop a po několika odrazech se dostal míč k Osvěčíkovi, který se nemýlil. V 76. minutě se po rychlém protiútoku objevil na hranici velkého vápna Eršil, který jedním dotekem obešel obránce a zakončil na zadní tyč. Utkání skončilo nerozhodně 3:3 a oba týmy si rozdělily body.



Sestavy


SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Streit [-] , P. Buzek [-] (46. P. Kloda [-] ) , D. Mikšaník [-] (85. P. Nožka [-] ) , A. Chumchal [-] (78. A. Dolník [-] ) , A. Michalek [-] (78. M. Šiška [-] ) , J. Hejda [-] , D. Siekiera [-] , V. Osvěčík [-] , D. Jatagandzidis [-] (61. L. Graňák [-] ) , A. Věčorek [-]

TJ Háj ve Slezsku
L. Godula [-] - J. Jelen [-] , D. Dvořáček [-] , J. Lampa [-] (60. Z. Eršil [-] ) , O. Urbančik [-] (60. K. Jančík [-] ) , M. Strakoš [-] , J. Blažej [-] , D. Ivan [-] , J. Kocur [-] (90. J. Šebesta [-] ) , M. Michna [-] , P. Konvička [-] (78. V. Šimeček [-] )

ŽK: 87. A. Věčorek - 19. M. Michna , 61. D. Ivan , 80. J. Kocur , 83. V. Šimeček , 91. K. Jančík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ŠIŠTÍK Petr, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jasné 3 body doma.....doufejme že terén bude v pořádku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Tomáš Kolbasa
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání a je velice těžké odhadnout, jakým směrem se bude odvíjet. Obě družstva jsou dobře naladěna z minulého kola. Za mě remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza