J. Tichý 40. (vl.)
M. Tomáš 43.
D. Renta 77.
D. Renta 81.
D. Renta 91.
5:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Orlové


Branky


40. J. Tichý (vl.) , 43. M. Tomáš , 77. D. Renta , 81. D. Renta , 91. D. Renta - 74. Š. Plhák , 78. D. Mašlanka , 93. M. Adamovič
13

V sobotu jsme na domácí půdě Orlové mohli vidět přestřelku. Padlo celkem 8 branek a rozhodně bylo na co koukat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v tomto utkání určitě v pozici favorita a patřil jim především konec poločasu, kdy se nejprve Rentova střela odrazila od tyče do domácího hráče a od něj přímo do brány a o tři minuty později dorážel do prázdné brány Tomáš. V druhé půli, ikdyž se hrál ofenzivní fotbal, dlouho nedošlo ke změně stavu. V 74. minutě se ale začaly dít věci. Hosté po po pěkné kombinaci snížili brankou Plháka. O 3 minuty později na druhé straně překonal brankáře Dominik Renta, jen aby za minutu hosté opět snížili po střele Mašlanky. V 81. minutě měli domácí protiútok, který skončil opět u Dominika Renty, který si jedním dotekem obehrál soupeřova brankáře a vsítil svou druhou branku v zápase. V 92. minutě hosté zahráli špatně standartní situaci a hned tři hráči Orlové běželi na osamoceného brankáře. Dominik Renta dokončil svůj hattrick a stal se hrdinou tohoto zápasu. V poslední minutě se hosté ještě zmohli na poslední snížení skóre a to brankou Adamoviče.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Trenér Divina: Soupeř příjemně překvapil útočným fotbalem a vůbec nepatří v tabulce tam, kde teď jsou. Výkon svého týmu hodnotím kladně.




Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
P. Walder [-] - M. Tomáš [-] (76. M. Puchala [-] ) , D. Renta [-] , P. Herman [-] (89. Š. Dzuba [-] ) , T. Botur [-] , Z. Zach [-] , J. Motloch [-] , M. Lindner [-] , J. Nowinski [-] (84. J. Navratil [-] ) , V. Czaicki [-] (89. C. Simon [-] ) , P. Buchvaldek [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Renner [-] (73. K. Jiříček [-] ) , J. Kvak [-] , M. Zábranský [-] , D. Ožvolda [-] (64. J. Zvonek [-] ) , D. Mašlanka [-] , M. Stralczynski [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] (85. M. Adamovič [-] ) , R. Havelka [-] , D. Schlossarek [-] (73. P. Ožvolda [-] )

ŽK: 36. P. Buchvaldek - 91. M. Stralczynski .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - DIMUN Michal, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Tomáš Kolbasa
Tip experta: výhra domácích

Orlová je těžký soupeř obzvlášť na domácí půdě. Tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích