0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Kobeřicích dopadlo lépe pro Kravaře


Branky


13

V neděli se fanoušci mohli těšit na derby. Do Kobeřic totiž přijely Kravaře. Zápas navštívilo kolem 6 stovek diváků a atmosféra byla na krajský přebor chvílemi přímo dechberoucí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól padl až v poslední desetiminutovce

První půle nabídla na obou stranách po jedné příležitosti do na obou stranách, ale převážně se hrálo mezi šestnáctkami. Druhá půle už tolik opatrná nebyla. Fanoušci hnali oba týmy ke vstřelení branky, a to se nakonec hostům v 82. minutě povedlo. Po rychlé kombinaci a přesném centru do vápna přesně hlavou zamířil Ohřál. Nic dalšího už se nestalo, a tak se Kravařští mohli radovat z vítězství. Oba trenéři byli po zápase nadšení z podpory fanoušků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Trenér Axmann: S nasazením týmu jsem spokojený, nebyli jsme ale přesní v přechodové fázi. Možná by utkání více slušela remíza, ale Kravaře byly rozhodně zatím nejlepším jarním soupeřem.

Městský FK Kravaře
trenér Krzisch: Derby hodnotím kladně, 3 body si zasloužíme především za druhý poločas.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - A. Šimeček [-] , Z. Kryštof [-] , Š. Stříbný [-] (72. . Střibný [-] ) , A. Kolarčik [-] (76. T. Breksa [-] ) , V. Petzuch [-] (86. O. Stuchlík [-] ) , R. Wirth [-] , O. Večerek [-] (86. A. Kubný [-] ) , M. Schlischka [-] , P. Ševior [-] , D. Stareček [-]

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - R. Baranek [-] (72. J. Ohřál [-] ) , M. Halaška [-] (72. N. Chřibek [-] ) , Z. Pospěch [-] , P. Ferenz [-] , P. Zapalač [-] (85. J. Barcal [-] ) , D. Kahler [-] (67. J. Heger [-] ) , J. Tesařík [-] (85. V. Těžký [-] ) , M. Silber [-] , O. Bitomský [-] , R. Kutty [-]

ŽK: 15. M. Schlischka , 43. Z. Kryštof , 88. A. Kubný - 91. L. Hudeček , 93. R. Kutty .
Počet diváků: 548. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - PASTERČÁK Jozef, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Tomáš Kolbasa
Tip experta: remíza

Obě družstva jsou na tom v tabulce podobně. Bude se hrát opatrně a ani jeden z týmů nebude chtít udělat první chybu. Navíc derby nezná favorita, a proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza