1:1
(0:0)
60. Z. Zach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina proti Orlové uhrála bod


Branky


13

Vřesina v neděli hostila kvalitního soupeře z Orlové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia otevřela skóre, Vřesina se štěstím vyrovnala

Slavia šla do zápasu jako favorit. Vřesina ale minulý týden poprvé vyhrála a hodlala tento výsledek zopakovat. Začátek utkání patřil hostům, tým z Orlové zamkl domácí na vlastní polovině, ale nedokázal žádnou šanci proměnit v gólovou radost. Do kabin se šlo za stavu 0:0 a v druhé půli se tak začínalo nanovo. V 60. minutě se od obránce na kraji velkého vápna odrazil míč k hostujícímu Zdeňkovi Zachovi, který z první zakončil na zadní tyč. Domácí ale nesložili zbraně a v 75. minutě přišli s odpovědí. Po nakrátko zahráné standartní situaci přišel centr do vápna, který se i přes několik tečí dostal k Markovi Kozelskému, ten z otočky nastřelil dva obránce a od nich se nakonec míč dokutálel za brankovou čáru. Konec zápasu byl divoký. Domácí trefili břevno, hosté zase tyčku, ale ani jeden z týmů už branku nedal. Utkání skončilo remízou a oba týmy si body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Trenér Kaventa: Chtěli jsme navázat na výkon z minulého týdne. Věděli jsme, že Orlová je velice kvalitní soupeř s rychlými hráči. Bylo to velice náročné utkání, nakonec mohly vyhrát oba týmy, ale bod určitě bereme.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Trenér Divina: Výkon nebyl špatný, ale trápilo nás zakončení. Vytvořili jsme si několik stoprocentních šancí, které musíme proměňovat. Je to pro nás ztráta.



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - R. Vojtek [-] , M. Kozelský [-] , T. Fendrich [-] (75. L. Uhlík [-] ) , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] (68. M. Majkut [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] (85. R. Segeťa [-] ) , O. Ponížil [-] , M. Bartonec [-] , V. Brož [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
A. Buček [-] - V. Czaicki [-] , M. Tomáš [-] , P. Buchvaldek [-] , P. Herman [-] (70. M. Puchala [-] ) , T. Botur [-] , Z. Zach [-] , J. Motloch [-] , M. Lindner [-] , J. Nowinski [-] , D. Renta [-]

ŽK: 44. T. Botur , 68. Z. Zach , 74. J. Nowinski .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - HERDA Tomáš, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Michal Rubý
Tip experta: výhra hostů

Orlová 3x za sebou venku prohrála s těžkými soupeři. Ve Vřesině si poradí a odjedou se třemi body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů