3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom zvítězila na domácí půdě jasným výsledkem


Branky


13

V neděli se i přes nepříznivé počasí odehrál zápas mezi Pustou Polomí a Stonavou. Oba celky jsou ve formě a útočně naladěny, takže fanoušci, které neodradila zima a déšť, se mohli těšit na zajimívé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí v první půli

Domácí začali velice dobře, když už v 9. minutě zachytili nepřesnou golmanovu rozehrávku a Milan Palatický pohotově zakončil. Stonava o chvíli později také zahrozila, když Mikšaník šikovně na lajně potáhl míč kolem tří obránců, ale jeho přihrávky před bránu nevyužil Chumchal. V 18. miniutě si Rolný před Vápnem šikovně narazil s Palatickým, ale jeho nadějný střelecký pokus Vychytal brankář Pecha. O chvíli později zase na druhé straně střílel opět Chumchal, jeho střela se ale nevlezla mezi tři tyče. Když svou šanci na konci první půle neproměnil hostující Hejda, ani domácí Palatický, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Gebauer dvěma brankami v závěru pojistil výhru domácích

Druhá půle probíhála v podobném duchu jako ta první. Gólové příležitosti jsme mohli vidět na obou stranách, ale ani jeden z týmů dlouho nedokázal žádnou proměnit. V 78. minutě přihrávku Bergera pustil šikovně mezi nohama Petr Pomp, míč se dostal k Tomáši Gebauerovi a ten se v zakončení nemýlil. O 4 minuty později definitivně o výsledku rozhodl třetí gól domácích, když se po rohovém kopu odrazil míč ke Gebauerovi, a ten pohotově zakončil.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Trenér Štverka: Do zápasu jsme si šli pro tři body a doufali jsme, že prodloužíme naši šňůru. Na obou stranách bylo velké množství šancí, ale dnes rozhodla naše větší kvalita v zakončení.




Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
L. Kozelský [-] - R. Kuděla [-] , F. Drozd [-] (85. L. Sobota [-] ) , M. Hrabina [-] , V. Berger [-] , A. Dušek [-] (76. J. Frank [-] ) , M. Palatický [-] (46. R. Grussmann [-] ) , A. Rolný [-] , P. Pomp [-] (85. T. Kludka [-] ) , P. Potůček [-] , T. Gebauer [-] (85. D. Augustýnek [-] )

SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Streit [-] , D. Mikšaník [-] , A. Chumchal [-] (70. P. Nožka [-] ) , A. Michalek [-] , J. Hejda [-] , D. Siekiera [-] , V. Osvěčík [-] , D. Jatagandzidis [-] , L. Graňák [-] (79. J. Šmatlava [-] ) , M. Šiška [-]

ŽK: 42. V. Berger , 83. M. Hrabina - 43. M. Šiška , 90. D. Jatagandzidis .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MITURA Michal - SLANÝ Jan, DIMUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Michal Rubý
Tip experta: výhra domácích

Pustá Polom na jaře neztratila ani bod a jde si pro postup. Teď tomu nebude jinak a proti kvalitní Stonavě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích