Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky loupily na Hradci


Branky


19

Zlatníky i s posilou s Krásných Louček vybojovaly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky po poločase vedly

Mužstvo z Hradce nad Moravicí doma přívítalo mužstvo ze Zlatníků. Úvod zápasu měly Zlatníky skvostný, když Konečný nabil na penaltu kanonýru Juchelkovi, který vyslal míč nechytatelně k tyči – 0:1. Domácí mohli vyrovnat po dvaceti minutách, když byl ve vápně faulován brankáře Klimešem Štencel a pokutový kop vykryl Hruškovi skvěle brankář Klimeš, který tak napravil svůj faul. Další střelu domácích pak Klimeš skvěle zlikvidoval u levé tyčky. Pak mohl jít sám na brankáře Černín, ale ukopl se. Hosté pak zahrozili Pospíšilem, Martinem Bláhou a Juchelkou. V závěru poločasu pak ještě se řítil na Klimeše Štencel, ale pak se ukopl a brankář Klimeš zakopl míč do bezpečí. 

Zlatníky výhru pojistily

Úvod druhého poločasu začal lépe Hradec, který zatlačil mužstvo Zlatníků před jejich vápno. Nejvězší ohrožení hostující brány přichystal aktivně hrající Štence, ale jeho centr ve vápně nenašel adresáta. Klíčový pro vývoj zápasu se pak ukázal druhý gól hostů, ten zlomil zápas v jejich prospěch.  Po hodině hry Zlatníky přidaly druhou branku, když rohový kop Konečného dostal hlavou do brány zkušeně Lukáš Němčík – 0:2. Za pět minut pak přidali hosté další branku, když na konci rychlé kombinační akce trojice Juchelka, Konečný a Lukáš Němčík, stál prvně jmenovaný Juchelka, který podruhé pokořil brankáře Waignera – 0:3. Na hrozivý čtyřbrankový rozdíl zvyšoval překvapivým centrem z třiceti metrů Kořínek – 0:4. Domácí korigovali pět minut před koncem, když rohový kop Hrušky poslal hlavou do brány Tůma – 1:4.  

 

Zlatníky příští kolo hostí Slavkov. Hradec jede do Vítkova.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Naše hra nebyl špatná, ale bohužel dostáváme laciné gólym a sami se na své nadřeme. Klíčovým okamžikem byla neproměněná penalta a pak druhá branka v naší síti.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Výsledek podle mě odpovídá vývoji zápasu. Zlomovým momentem byla chycená penalta za stavu 1:0 pro nás. Musím pochválit Lukáše Konečného, který s námi hrál první zápas, a jako dorostenec zahrál skvěle.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - J. Kvasnička [-] (84. D. Hermann [-] ) , J. Tůma [-] , M. Černín [-] (69. D. Večerka [-] ) , T. Krejsa [-] (84. R. Dušek [-] ) , R. Kellner [-] (69. L. Vícha [-] ) , L. Hruška [-] , J. Štencel [-] , T. Hebelka [-] , M. Gebauer [-] , D. Žurek [-] (79. M. Rampáček [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (74. R. Bláha [-] ) , L. Konečný [-] (78. J. Losert [-] ) , D. Bláha [-] , L. Juchelka [-] , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , J. Klimeš [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 23. R. Klimeš , 51. J. Klimeš .
Hráči zápasu: J. Štencel - L. Konečný , R. Klimeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - SEIDLER René, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak, jedeme si tam pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů