Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves nestačila na Jindřichov


16

Staré Ves sice brzy vedla, ale Jindřichov skóre otočil ještě do poločasu třemi góly. Ve druhém si pak hosté náskok pohlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o dvě branky

Stará Ves ve svém druhém jarním domácím zápase přivítal družstvo z Jindřichova. Začátek měla lepší domácí letka. Už po dvou minutách nacentroval Kováč míč z přímého kopu na Kučeru, který hlavou poslal míč do břevna a na čáru a ven z brány. Hned vzápětí vybojovali domácí rohový kop, který poslal osamocený Sekanina z jednácti metrů polorybičkou do sítě - 1:0. Hosté se ale brzy oklepali a začali diktovat hru. V 7. minutě vypíchl Tilkeridis míč domácímu obránci a zamířil jej podél brankáře Kohouta do sítě - 1:1. Další šanci Jindřichova spálil Šmíd, když jeho pokus vytáhl Kohout na roh. Ve 21. minutě zahrával Šmíd rohový kop a Kuřec na přední tyči zavěsil hlavou balon do brány - 1:2. Po půlhodině hry znovu Šmíd zahrával roh a nikým nekrytý kapitán Boháček poslal míč hlavou do šibenice - 1:3. Pak už se poločas dohrál v poklidu. 

Skóre se už nezměnilo

V úvodu druhé půle byli domácí asi deset minut aktivnějším týmem. Do žádné šance se však ale nedostali. Pak už opět převzali otěže hry hosté, a pohodlně si hlídali svůj dvoubrankový náskok a domácí vůbec do ničeho nepustili. Naopak to byli hosté, kdo mohl své vedení navýšit. Neujal se ale ani brejk Štalmacha, ani šance Tilkerdise, kterého vyčapak brankář Kohout, a pak ani po nahrávce Petroviče neskončila střela Čecha v sítě. Jindřichov to ale mrzet nemuselo, protože si dokráčel pohodlně pro plný počet bodů.

 

Stará Ves jede příští kolo do Hradce. Jindřichov bude hostit Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Dneska to nebyl náš den. Začátek nám ale nadmíru vyšel a my jsme se brzy ujali vedení. Hosté ale pak začali hrát lépe, my jsme se nedostávali k naší hře, a soupeř nás do ničeho nepouštěl a otočil zápas. Ve druhém poločase nám aktivita vydržela asi deset minut, pak se to vrátilo do starých kolejí. Jindřichov si to zkušeně pohlídal. Nevěšíme ale hlavy, nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali. Hráčům ale nemůžu upřít snahu, ale na soupeře jsme dnes neměli.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Nezačali jsme dobře, když jsme hned z rohu inkasovali. Oklepali jsme se a přebrali jsme iniciativu. Byli jsme víc na balonu a do přestávky jsme třemi góly skóre otočili. Ve druhé půli jsme zápas kontrolovali, hru jsme kouskovali, ale soupeře jsme do ničeho nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - J. Tihelka [-] (41. M. Drábek [-] ) , M. Raiskup [-] , K. Meluš [-] , F. Köhler [-] (67. K. Gevorgyan [-] ) , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (67. J. Matějka [-] ) , L. Šimko [-] , J. Sekanina [-] , S. Kováč [-] , P. Prášil [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Táborský [-] , M. Čech [-] , R. Pavlíček [-] , M. Kuřec [-] (36. V. Petrovič [-] ) , D. Zábranský [-] , R. Štalmach [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 11. R. Štalmach , 17. P. Táborský , 88. T. Kusenda .
Hráči zápasu: K. Kohout - P. Táborský .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: PORUBEK Václav - LÁRYŠ Vít, MIKULČÁK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Schneider
Tip experta: výhra hostů

Další souboj celků z Bruntálska získá na svou stranu Jindřichov, který je po podzimu v dobré formě, což potvrdil i v minulém kole. Domácí obrana nevydrží tlak útoků hostů a jejich dobře prováděných standardek.

Tip: výhra domácích