0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 10:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavkov si veze domů všechny tři body


Branky


22. R. Urban , 91. T. Marek
16

Slavkov dal v každém poločase po jedné brance a odvezlo si všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Zlatníky doma přívítaly ve svém prvním jarním domácím zápase mužstvo ze Slavkova. Do první vážnější šance se dostli hosté, když si na roh Gračanina naběhl Kostera, ale jeho hlavička mířila vedle tyčky. Klíčový okamžik zápasu přišel ve 21. minutě, když Gračanin vysunul Dietricha, kterého zkosil před vápnem Martin Bláha, který za svůj zákrok dostal červenou kartu. Přímý kop si postavil kapitán Urban a zpoza vápna otřel míč o tyčku do sítě – 0:1. Hosté ak nadále byli aktivnější, ale jejich šance dokázala pozorná domácí obrana zblokovat. Teprve v závěru poločasu vysunul Adam Žilka Urbana, který protáhl brankáře Loserta. Poločas tak skončil těsným náskokem hostů. 

Slavkov vedení navýšil

Druhý poločas začal nájezdem hostujícího Gračanina, který si ale míč předkopl a ze šance nebylo vůbec nic. Po hodině hry pak po rohu Schneidera selhal úplně volný Hendrych. Za pět minut chtěl najít Urban úplně volného Adama Žilku, který ale zůstal stát a nic z toho nebylo. Zlatníky ale nehodily flintu do žita a obojovaly jako lvi. Do dobré střely se dostal Roman Bláha, ale Mrázek jeho pokus zneškodnil. Domácí zahrozili pak Romanem Bláhou i ze standradní situace. Nebezpečné pak byly i dva rhy domácích. V poslední minutě, když domácí i v deseti vrhli všechny své síly do útoku, využil Slavkov jejich otevřenou obranu a po nahrávce Urbaba našel Gračanin na pětce střídajícího Tomáše Marka, který pečetil skóre utkání – 0:2.

 

Zlatníky v příštím kole jedou do Velkých Hoštic. Slavkov bude doma hostit Vítkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Gratuluji soupeři k výhře, dal dvě branky, my žádnou. Zápas ovlivnila bohužel oprávněná červená karta, po které jsme navíc inkasovali z přímého kopu. Do poločasu jsme se pak už soustředili na to, abychom těsnou prhru udrželi. Druhý poločas jsme podle mě odbojovali, oddřeli, dokonce jsme od 60 do 80 minuty měli větší tlak. Ke konci jsme otevřeli hru, a dostali jsme v poslední minutě druhou branku. Klukům děkuji za druhý poločas, myslím si, že divákům se to muselo líbit, že i v deseti chtěli něco s výsledkem udělat.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): V prvním poločase jsme byli jasně lepší, oni se skoro nedostali za půlku, a klidně jsme mohli vést 3:0. Navíc jsme je donutili k červené kartě. Ve druhékm poločase jsme hráli to, co jsme potřebovali, do větších šancí jsme je nepustili, pokryli jsme si důležité prostory. Na konci jsme udeřili a rozhodli. Pro nás je to důležitá výhra.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - J. Klimeš [-] (81. R. Uvíra [-] ) , R. Chmel [-] , M. Holčapek [-] (64. R. Bláha [-] ) , V. Ležák [-] , L. Němčík [-] (81. L. Konečný [-] ) , J. Kavan [-] (24. D. Bláha [-] ) , L. Juchelka [-] , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , V. Dočkal [-]

TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - J. Schneider [-] , J. Gloga [-] , T. Dietrich [-] , M. Kostera [-] - D. Marek [-] (86. M. Slunský [-] ) , D. Gračanin [-] , R. Hendrych [-] , J. Quis [-] (71. A. Honka [-] ) , A. Žilka [-] (79. T. Marek [-] ) - R. Urban [-] -

ŽK: 88. R. Uvíra - 13. R. Urban , 72. J. Gloga , 90. D. Gračanin . ČK: 21. M. Bláha .
Hráči zápasu: T. Dietrich .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - HERDA Tomáš, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Schneider
Tip experta: výhra hostů

Tohle bude dozajista zajímavý match. Na malém zlatnickém hřišti nepadne moc branek. Tipl bych, že hosté si odvezou tři body za výhru 1:0 a Mráza udrží nulu.

Tip: výhra hostů