1:1
(0:0)
85. L. Pella
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky zachránily remízu pět minut před koncem


Branky


17

Hoštice se ujaly vedení ve druhém poločase. Krásné Loučky stačily vyrovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Malé Hoštice hostily na svém domovském hřišti mužstvo z Krásných Louček. Do první šance se dostala domácí družina, když Adamčík protáhl hostujícího brankáře Poliaka. Na druhé straně zahrozily Loučky po standardních situacích Kopečným a Slaným. Nevyvedla se potom ani standradka Ondrovi. Po půlhodině hry pak po centru Schroma zlikvidoval Poliak střelu Greška. Pět minut před přestávkou skončila hlavička Greška na břevně. Za pár okamžiků orazítkoval po autu Adamčíka tyč hostující branky Chřibek. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Hned v úvodu druhého poločasu vychytal Suchánka skvělý brankář Poliak. V 51. minutě tvrdou střelu Adamčíka zpacifikoval Poliak. Po hodině hry si Chřibek svou střelou zopakoval a opět rozezvučel tyčku hostující brány. Na druhé straně hned po vystřídání se dostal do sóla hostující Fiurášek, který přehodil brankáře Sýkoru i s brankou. V 65. minutě pak střílel Šafarčík těsně vedle. V 73. minutě pak poslal Stříbný přesnou nahrávku na Šafarčíka, který otevřel účet zápasu – 1:0. Hosté mohli vyrovnat Bočkem, který ale vystřelil velmi slabě. Nebezpečná byla i střela hostujícího Dvořáka, která jen těsně minula branku. Na druhé straně pálil nad Adamčík. Osm minut před koncem hlavičkoval domácí Suchánek do brankáře Poliaka. Hosté pak vyrovnali v 85. minutě, když střílený centr Chybíka si našel Pellu, který zachoval chladnou hlavu a umístil balon k tyči – 1:1.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Jindřichova. Krásné Loučky budou hostit Budišov.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu) a Martin Vltavský (trenér): Dnes to nebyl festival neproměněých šancí, ale bylo to o trefování břeven a tyček. Opět jsme získali bod. Zápas měl dobrou úroveň a musel se líbit. Dneska bych chtěl pochválit defenzivu. Bohužel vyrovnávací branka padla z ofsajdu. Každopádně na to se nechci vymlouvat, šancí na to, abychom rozhodli dříve jsme měli až moc.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Dneska jsme měli sestavu ovlivněnou zraněními, a museli hrát i dorostenci. Ti to zvládli skvěle. Bod z venku bereme a jsme za něj rádi. Náš brankář si skvěle postavil branku.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
V. Sýkora [-] - D. Schrom [-] (59. T. Wittek [-] ) , D. Greško [-] (68. A. Celta [-] ) , P. Stříbrný [-] , R. Suchánek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , Š. Winkler [-] , J. Droppa [-] , J. Chřibek [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Poliak [-] - A. Kopečný [-] (64. J. Fiurášek [-] ) , M. Daříček [-] - A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] - L. Slaný [-] , J. Zetek [-] (71. P. Boček [-] ) - D. Chybík [-]

ŽK: 28. P. Stříbrný , 44. J. Droppa - 62. J. Zetek , 82. D. Chybík .
Hráči zápasu: Š. Winkler - M. Poliak .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: MORAVEC Roman - GALVAS Michal, BOČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Kuric
Tip experta: remíza

Věřím, že Malé Hoštice na domácí půdě oberou Krásné Loučky o body. I tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích