Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov nabalil Hošticím na cestu sedmičku


18

Jindřichov postupně navyšoval skóre zápasu až na hrozivých 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o tři branky

Jindřichov ve svém dalším domácím zápase přivítal mužstvo z Malých Hoštic. Domácí se hned v první minutě dostali do zakončení Tilkeridisem, ale toho vychytal brankář Sýkora. Jindřichov spustil svůj brankostroj už ve druhé minutě, když si Štalmach narazil Horkelovi, který nechytatelně poslal balon do sítě – 1:0. V 5. minutě zahrozili hosté po přímem kopu Schroma volejem Suchánka, který mířil nad bránu. V 17. minutě pak přímý kop Chřibka zlikvidoval brankář Zábranský. Po dvaceti minutách Tilkeridis vymáchal hostujícího obránce s brankářem Sýkorou a pohodlně skóroval do prázdné branky – 2:0. Hoštice pak vystřelily Adamčíkem, ale jeho pumelice skončila jen těsně vedle branky. Deset minut před koncem poločasu načechral Šmíd z přímého kopu míč na hlavu Štalmach, který byl neomylný – 3:0.

Jindřichov vedení navýšil

Hned v úvodu druhé části dostal Štalmach přesnou nahrávku a umístil míč do sítě – 4:0. Snížit mohl opět Adamčík, ale jeho střela minula cílené zařízení. V 63. minutě Kuřec narýsoval přesnou kolmici pro Štalmacha, který s přehledem uzavřel svůj čistý hattrick – 5:0. Šestou branku vsítil v 77. minutě po přesné nahrávce Štalmacha z velkého čtverce střídající Petrovič – 6:0. Hosté korigovali deset minut před koncem, když Adamčík z rohového kopu zakroutil míč přímo do sítě – 6:1. Poslední slovo ale měl opět Jindřichov, když za se v chumlu v pokutovém území nejlépe zorientoval Petrovič a zkušeně zavěsil – 7:1. V závěru pak mohl kosmeticky upravit výsledek Falhar, ale v obrovské šanci netrefil branku.

 

Jindřichov bude v příštím kole hostit Krásné Loučky. Malé Hoštice přivítají Hradec.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Za mě hodně dobrý zápas. Vyšly nám začátky obou poločasů. Postupně jsme navyšovali skóre a zápas zaslouženě vyhráli.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu) a Martin Vltavský (trenér): Petr Vala: Dneska to byl zápas obran, kdy ta naše neměla vůbec svůj den, kdežto ta jejich si to odbránila. My jsme se sice snažili tvořit hru, ale moc se nám to nedařilo. Martin Vltavský: Do Jindřichova se nejezdí vyhrávat, na kruháči u Kauflandu už prohrávate 2:0, ale nemůžeme si tu nechat dát sedmičku. Asi ten nahoře udělal vyúčtování a takhle nám to spočítal.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Tilkeridis [-] , R. Pavlíček [-] , M. Kuřec [-] , J. Zavadil [-] (46. P. Lapuník [-] ) , P. Táborský [-] , V. Boháček [-] , D. Horkel [-] (62. V. Petrovič [-] ) , R. Štalmach [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
V. Sýkora [-] - P. Stříbrný [-] (74. M. Unruh [-] ) , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , A. Celta [-] (61. A. Rychlý [-] ) , M. Falhar [-] , Š. Winkler [-] , D. Schrom [-] (62. P. Kavan [-] ) , R. Suchánek [-]

ŽK: 17. T. Kusenda , 31. P. Táborský .
Hráči zápasu: R. Štalmach .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, RYBÁŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Roman Štalmach
Tip experta: výhra domácích

Slezan s přehledem doma zvítězí. Do hry se jim vrací celá obrana, včetně důležitého kapitána Boháčka po nucené pauze. (tip 1)

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích