2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov těsně vyhrál nad Velkými Hošticemi


Branky


14

Krnov se ujal vedení na konci prvního poločasu. Ve druhém se Hošticím podařilo vyrovnat. Poslední slovo měl ale opět Krnov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Krnov přivítal v posledním zápase tohoto kola mužstvo z Velkých Hoštic. V prvním poločase se hrálo prakticky na jednu branku. Už ve čtvrté minutě nastřelil krnovský Strážnický brankáře Maňáka. V 8. minutě po nahrávce Rolného vystřelil Strážnický mimo tři tyče. Po deseti minutách po centru Rolného hlavičku Tomáška vytáhl na břevno konečky prstů opět skvělý Maňák. Po čtvrthodině hry vystřelil Strážnický z třiceti metrů a branka hostů se po břevně pořádně třásla. Po půlhodině hry střela Strážnického z hranice bápna skončila uprostřed brány. Těsně před poločase zahrávali hosté přímý kop, ale míč se dostal na kopačky domácího Zavadila, který míč potáhl a poslal jej na Buriana, jenž si položil i brankáře Maňáka a zavěsil do odkryté branky – 1:0.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat. Do šancí se ale dostával opět Krnov. Rolný těsně minul z hranice šestnáctky tyčku hostující branky. Smolař Strážnický nastřelil sám před brankářem pouze Maňáka. Hosté udeřili čtvrthodinu před koncem, když se po rohu odrazil míč k Czernému a jeho nadýchaný centr sklepl do sítě Harasim – 1:1. Krnovská odpověď ale přišla hned okamžitě, když Kubíkuv roh se odrazil ke Garbovi, jehož centr před bránu uklidil do sítě Korchan – 2:1. Výsledek pak mohl pojistit Strážnický, ale opět mu nebylo dáno se radovat z branky, když ho opět vyčapal Maňák. V závěru utkání si už Krnov výhru vzít nenechal.  

 

Krnov má v příštím kole volno. Velké Hoštice budou hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Jsme rádi, že jsme vyhráli. Ale naše výhra se nerodila vůbec lehce. Měli jsme šance a ty jsme ale nedokázali proměňovat. Proměnili jsme pouze tu na konci prvního poločasu. Zatrnulo nám pak, když soupeř vyrovnal na 1:1. Naštěstí jsme ale brzy dali druhý gól a už jsme si pak závěr, sice s nervy, ale pohlídali.

FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): V prvním poločase byl Krnov lepší, a my jsme se nedostali skoro k jejich bráně. Gól jsme bohužel diostali do šatny po naší chybě. Druhý poločas už byl vyrovnanější. My jsme vyrovnali, ale opět po zbytečné chybě. Bod jsme si při troše štěstí mohli odvézt, ale dvakrát jsme chybovali a dostali dvě branky.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] - D. Hoško [-] (71. L. Křištof [-] ) , J. Rolný [-] (80. H. Varyš [-] ) , O. Kubík [-] , J. Majzlík [-] (62. T. Korchan [-] ) , P. Strážnický [-] - J. Groda [-] (62. J. Toška [-] ) , V. Tomášek [-] (71. J. Matyáš [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - O. Kopčan [-] (62. P. Stoklasa [-] ) , V. Harasim [-] (80. P. Müller [-] ) , T. Kura [-] (62. T. Svrček [-] ) , V. Olšr [-] (62. A. Fabisz [-] ) , L. Benna [-] , P. Kupka [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-]

ŽK: 36. P. Kupka , 52. M. Czerný , 57. J. Tietz .
Hráči zápasu: M. Burian - M. Maňák .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - MACRINEANU Jiří, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Moškoř
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím jednoznačně. Krnov využije svoji tajnou sílu Marka Buriana, který má střeleckou fazónu.