1:1
(1:0)
54. L. Pilch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ten ofsajd si hlídám, dva metry už je moc, metr bych ti pustil


Branky


11

V 17. kole Třebovice opět na domácí půdě, tentokráte přivítaly Záblatí. Záblatí má jeden z nejlepších útoků v soutěži, což už několikrát ukázali, ale v tomto utkání si obrana domácích s tímto poradila skvěle! Utkání bohužel přineslo i nepříjemné zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nosítka a sanitka

První náznak šance domácích ve 3 minutě, ale Marek Jarecký se k míči nedostal. Hned vzápětí po rohovém kopu dalekonosná rána domácích, která šla ale hodně mimo. Ze startu utkání se Záblatí trápilo s nepřesností, což nabízelo možnosti domácích. První zakončení domácích, když šla přihrávka z pravé strany pod sebe do vápna, ale jeden z hráčů Záblatí jen těsně minul přední tyč. Poté co hráči Záblatí očekávali odpískání zákroku, tak Třebovice využily menšího počtu hráčů v obraně hostů, dobrá nabídka po levé straně nakonec neměla zakončení po skvělém obraném zákroku Tomáše Janoše. Ve 12. minutě první střela hostů, když se naskytla příležitost z přímého kopu, se kterým si s lehkými problémy poradil brankář domácích Zmija. Další pokus hned o minutu později vyslal Dušan Socha, ale jeho střela neměla žádnou razanci, tudíž s ní brankář domácích neměl problém jí chytit přímo do rukou. Po 10. minutě se už hosté zlepšili v kombinaci a začali i malinko tlačit více domácí, kteří ale odolávali. Další pokus hostů centr z levé strany zakončoval jeden z hráčů z voleje, ale jeho projektil mířil těsně vedle brány. Ve 23. minutě zase přímý kop, ale tentokrát na druhé straně, hostující brankář Hekele střelu domácích vyrazil mimo dosahu hráčů Třebovic. Největší šanci mohli mít hráči Záblatí, když Dušan Socha už upaloval sám na brankáře hostů, ale vše zmařilo ofsajdové postavení Sochy. Ve 28. minutě se odhodlal k dalekonosné střele domácí Jakub Chrastina a nádherně prostřelil vše co stálo před ním – 1:0. Ve 30. minutě se dostali hosté do zajímavé situace, kdy nejprve hlavičkoval Socha, ale jeho hlavička neměla razanci a následně jeden z jeho spoluhráčů si přehodil hráče a zakončil, pro smůlu hostů nad bránu. Ve 32. minutě krásná kombinace domácích a střela z levé strany, ale tentokrát vynikl brankář Hekele. Z následného rohu skvělý centr a dobrá hlavička, která svůj cíl bohužel nenašla. Ve 44. minutě došlo k těžkému zranění domácího hráče Marka Jareckého, který z výskoku nešťastně spadl navlastní ruku, podle všeho šlo o zranění lokte a Marka nakonec musela odvést sanitka. I přes ztrátu spoluhráči odcházely Třebovičtí do šaten s jednobrankovým vedením. 

 

 

Brankář v poli

Začátek druhého poločasu byl zpožděn kvůli čekání na sanitku. Vyrovnání přišlo v 54. minutě, když se prosadil Luboš Pilch – 1:1. Po pár minutách došlo ke srážce domácího obránce a brankáře Zmiji, chvilkové ošetřování, ale brankář domácích ve hře pokračoval. Dobrý zákrok předvedl proti pokusu Záblatí domácí brankář v 75. minutě. Hra byla hodně rozkouskovaná v druhé půli vinou faulů, ošetřování a hra se víceméně přelévala ze strany na stranu. V 77. minutě další šance hostů po pravé straně, ale střela letěla vedle vzdálenější týče. 90. minuta standartní situace domácích, ale zakončení po centru šlo nad bránu. Do hry se ještě dostal náhradní brankář Třebovic, jelikož domácí neměli k dispozici moc hráčů na střídačce a docela je shazovali zranění, tak musel do hry i náhradní brankář. Utkání skončilo tedy remízou 1:1.

 

 

 



Sestavy


SK Slavie Třebovice
R. Zmija [-] - V. Kožušník [-] , M. Schvarz [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , B. Pitsur [-] (93. T. Kučera [-] ) , F. Balda [-] (71. L. Tsiligkaridis [-] ) , J. Chrastina [-] , M. Jarecký [-] (46. Y. Son [-] ) , J. Foltýn [-] , P. Hruzík [-]

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - P. Orihel [-] (60. J. Skokan [-] ) , J. Tomáš [-] (79. L. Hájek [-] ) , T. Janoš [-] , P. Bijok [-] (79. T. Rozsíval [-] ) , D. Socha [-] , M. Šindler [-] , L. Pilch [-] , P. Socha [-] (60. A. Galusek [-] ) , D. Dendis [-] , D. Bratovanov [-]

ŽK: 38. V. Kožušník , 93. B. Pitsur - 36. M. Šindler , 81. J. Skokan , 86. D. Socha , 91. L. Pilch .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: GAJDUŠEK René - TOMŠÍK Zbyněk, HERMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Záblatí bude chtít napravit zaváhání s Vítkovicemi a vyhraje vysokým výsledkem