3:2
(2:0)
49. D. Štutika
90. P. Arnošt (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo zastaví Seč?


Branky


0

Seči to zatím šlape skvěle. Na její sérii výher nic nezměnila ani návštěva Starého Smolivce B, který sice dokázal vstřelit dvě branky, ale jelikož třikrát inkasoval, odjíždí s prázdnou. Výsledek 3:2 je pro hosty ještě příznivý, neboť Seč mohla vstřelit daleko více branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí válec

V prvním poločase byli domácí jasně lepším týmem. Hosté se trápili a nedokázali se dostat do žádné větší šance. K tomu připočtěme veliké množství individuálních chyb hráčů se Smolivce a vyplyne z toho, že tento celek nebyl pro rozjetou Seč příliš tvrdým oříškem. Gólový účet otevřel již v 7. minutě Martin Plojhar, který si naběhl na pobídku hlavou za obranu v podání Bradáče a svůj únik završil střelou k tyči. Následovala sprcha šancí, ale hostující obrana s brankářem Karlíkem v čele odolala. Další gól tak přišel až těsně před přestávkou. Vitaliy Kurakh proběhl mezi soupeřovo obranou a chytrým lobem přehodil vyběhnuvšího brankáře Karlíka. První půle skončila 2:0. Zcela zaslouženě.

Masecova minela na výsledku nic nezměnila

Po změně stran mohla jít Seč již do tříbrankového vedení, ale místo toho z protiútoku inkasovala. Střela Dušana Štutiky z 30 metrů se od Masecových rukavic odrazila do sítě. Jednoznačně laciná branka a akcie Smolivce z ničeho nic stouply. Rázem bylo na hřišti úplně jiné mužstvo, které se hnalo za vyrovnáním. Defenziva domácích však odolala a v 70. minutě se mohla radovat z pojišťující branky. Tu vsítil Radek Černovský, na jehož zdařilé sólo asistoval z přímého kopu Calta. Po zbytek utkání již domácí hru kontrolovali. Výjimkou byla nařízená penalta rozhodčí Helenou Šálkovou, kterou v poslední minutě proměnil Petr Arnošt. Na body to však hostujícím nestačilo. Konečný výsledek - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: "Zasloužené vítězství Seče, byli jsme v 80% zápasu lepším týmem. Hosty jsme prakticky celý zápas nepustili do vyložené šance a nebýt chyby brankáře a velkého počtu neproměněných šancí, mohlo utkání skončit daleko větším rozdílem."

SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, hráč Starého Smolivce B: "První poločas katastrofa, mohli jsme prohrávat tak 6:0. Strašně moc individuálních chyb, možná z důvodu sobotní oslavy padesátých narozenin trenéra. Druhý poločas uz jsme hráli líp, ale zápas jsme neotočili, i když jsme k tomu měli blízko. Jinak vyhecovaný zápas až hrůza. Soupeřova sedmička by měla zvážit ústavní léčbu. Také si myslím, že by se měly funkcionáři některých klubů zamyslet nad stavem hřiště, protože tohle je o zranění a nepřijde mi to moc normální. Aby byly na hřišti díry, do kterých schovám nohu až po kotník, jsem ještě neviděl. O lajnách raději ani nemluvím. Na horším hřišti jsem snad nehrál. Nutno uznat, že domácí však byli lepší, hlavně první půli.



Sestavy


TJ Seč
I. Masec [-] - R. Vlk [-] , J. Calta [-] , M. Krajník [-] , M. Plojhar [-] , R. Černovský [-] , V. Bouda [-] , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] , I. Salcop [-] , M. Korda [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - D. Šíma [-] , M. Krejčí [-] (46. T. Houlík [-] ) , V. Spour [-] , R. Ostříž [-] , V. Nachtman [-] , P. Arnošt [-] , V. Krejčí [-] , J. Šíma [-] , D. Štutika [-] (70. M. Tatar [-] ) , V. Fiala [-]

ŽK: 38. R. Černovský , 65. M. Krajník , 80. J. Bradáč , 80. R. Vlk - 55. V. Nachtman , 70. J. Šíma , 80. D. Šíma , 83. R. Karlík .
Hráči zápasu: J. Bradáč - P. Arnošt .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šálková Helena - HRANIČKA Václav (N), MATOUŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.