2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly znamenaly pro Seč i tři body


Branky


65. L. Brabec , 87. J. Bouzek - 56. V. Bouda , 58. I. Salcop , 70. M. Plojhar
0

Do těžkého utkání se Sečí nastoupily Neurazy s náhradním brankářem Josefem Vladařem, který nahradil chybějícího Václava Mariana, který jinak střeží branku. Vladař nakonec kapituloval třikrát a neodvrátil prohru 2:3. Za Seč se trefil i Václav Bouda, který s třemi góly vévodí tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda, nuda, šeď, šeď

Prvních deset minut patřilo hostům, kteří si dokázali vytvořit tlak, z něhož však gól nepadl. Po tomto úvodu se poměr sil vyrovnal a k vidění nebyla žádná vážnější šance. Bojovalo se především ve středu hřiště, k vidění byly taktické fauly a diváci si na své přiliš nepřišli. Tatran se musel mít na pozoru především před Plojharem, jehož sóla motala domácí obraně hlavy, ale ani ta ke gólové radosti nevedla. Na druhé straně musel Masec řešit občasné střely, kterým však chyběla přesnost. Nemastný neslaný první poločas skončil 0:0.

Nakonec padlo pět branek

Do druhého poločasu nevstoupily Neurazy příliš aktivně a Seč trestala. V 56. minutě se prozatimní král střelců Václav Bouda opřel z dvaceti metrů do míče a jeho střela skončila v síti. Vzápětí přišel přímý kop, který rozehrál Iosif Ventel Salcop, jehož slabá střela propadla Vladařovi a sváteční střelec mohl začít slavit. Hosté si po dvoubrankovém vedení mysleli, že je po zápase, což se jim málem nevyplatilo. Tatran přeřadil na vyšší rychlostní stupeň a dokázal utkání pořádně zdramatizovat. Gólman Masec dlouho odolával, předváděl skvělé zákroky a jednou mu dokonce pomohla tyč. Přesto kapituloval. V 65. minutě se tvrdou střelou z dálky, která zapadla pod břevno, prosadil obránce Lukáš Brabec. Následovaly další útočné snahy Neuraz, které však otevíraly zadní vrátka. Toho dokázal gólem na 3:1 využít ostrostřelec Martin Plojhar po té, co zakončil své sólo technickou střelou. Ani to však domácí nezlomilo a nápor pokračoval. Poslední brankou utkání byla ta, kterou v 87. minutě vstřelil kapitán a srdcař Jaroslav Bouzek. Duhý poločas se musel líbit, veseleji však bylo v kabině Seče, která se štěstím uhájila vedení a zvítězila.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Celkově bylo utkání hráno ve svižném tempu, hosté více drželi míč a byli mírně lepší, takže si se štěstím odvezli tři body."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Po vyrovnaném prvním poločase jsme vsadili na nakopávané balony a dostali se do vedení 2:0. Kvůli tomu jsme polevili v koncentraci a soupeř nás potrestal. I přes naše nedůslednosti a emoce na hřišti jsme naštěstí zvítězili 3:2. Nejlepšími hráči byli obránci Calta a Pergl, dařilo se také Plojharovi.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
J. Vladař [-] - M. Bureš [-] , L. Brabec [-] , P. Hanzlík [-] , M. Čihák [-] (50. M. Martínek [-] ) , J. Uzel [-] , V. Tříska [-] , S. Jágr [-] , J. Bouzek [-] , J. Krýsman [-] , J. Bureš [-]

TJ Seč
I. Masec [-] - M. Krajník [-] (85. R. Haschberger [-] ) - M. Plojhar [-] , R. Černovský [-] , V. Bouda [-] , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] , I. Salcop [-] , R. Vlk [-] , J. Calta [-] (82. V. Vraný [-] ) , V. Pergl [-] (70. M. Lukáč [-] )

ŽK: 57. L. Brabec , 74. M. Martínek - 15. J. Calta , 64. V. Pergl , 73. V. Kurakh , 90. M. Plojhar .
Hráči zápasu: J. Bouzek - J. Calta .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Velíšek Jiří - VLADAŘ Josef (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.