Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesvědčivá výhra Seče


Branky


0

S vědomím, že jarní část se jim náramně povedla, ale i bez střelce Radka Tymla, který se vrátil do Blovic, vstoupili hráči Seče do nové sezóny. V prvním kole se utkali s Líšinou, která měla v minulém ročníku značné problémy, kterým by se letos ráda vyhnula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel za úmorného vedra

Celý zápas se odehrál v nesnesitelném horku, které bralo rychle síly všem aktérům. Ale podmínky byly pro oba mančafty stejné, a tak se nikdo nemohl na nic vymlouvat. První branku Seče v novém ročníku vstřelil v 11. minutě nový hrotový útočník Radek Černovský, který střelou z dálky napověděl, že by hvězdičku Tymla mohl nahradit. Po tomto okamžiku se obraz hry poněkud změnil a i Líšiná se dostávala do šancí. Po jedné z nich navíc dokázala vyrovnat. Špatně zahranou ofsajdovou past domácích využil Miroslav Pivoňka - 1:1. Přesto šli černo-červení ještě do přestávky do vedení. Druhý útočník v sestavě Martin Plojhar vybojoval na útočné polovině balon a střelou z velikého úhlu překvapil gólmana Jarošíka.

Náskok pojistil muž utkání Bouda

Po změně stran pozměnili oba trenéři svou taktiku. Domácím bylo jasné, že v tomto počasí musí "běhat" míč, ne hráči. I za tímto účelem vyslal kouč Plojhar do středu zálohy Kurakha, který měl za úkol zkvalitnit přechodovou fázi. Nejspíš i díky novému záložníkovi měli ve druhé půli více ze hry domácí. Dalším faktorem bylo bezesporu i to, že hosté měli ve svém kádru zkušenější, leč o něco starší borce, kterým docházely síly. Hlavním hrdinou druhé pětačtyřicetiminutovky se stal Václav Bouda, který na 3:1 navýšil v 55. minutě po úniku z levé strany a na 4:1 upravil v samotném závěru, kdy skvěle zahranou standarní situaci z rohu hřiště uklidil do odkryté klece. Líšiná si tak body neodvezla, v příštím kole ji čeká další těžký soupeř, a to Hradec. Seč pojede do Neuraz.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Ve velikém horku jsme si nejprve vypracovali převahu, ze které pramenila branka. Průběh utkání se poté vyrovnal, ale do šaten jsme šli stejně za příznivého stavu. V šatně jsme si ujasnili, co chceme hrát, vystřídali jsme a ve druhé půli jsme už měli utkání plně v našich rukou. Hodilo se nám i časté přerušování sudího, abychom se mohli občerstvit."

TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: Vyjádření klubu TJ Sokol Líšiná se nám tentokrát nepodařilo získat.



Sestavy


TJ Seč
I. Masec [-] - V. Pergl [-] , M. Korda [-] (46. V. Kurakh [-] ) , R. Vlk [-] - I. Salcop [-] , M. Plojhar [-] , M. Krajník [-] , R. Černovský [-] , V. Bouda [-] , J. Bradáč [-] (83. R. Haschberger [-] ) , J. Calta [-]

TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - M. König [-] (17. O. Friedrich [-] ) , M. Pivoňka [-] (46. M. Skala [-] ) , J. Černý [-] , V. Kříž [-] (72. M. Klich [-] ) , R. Zahoř [-] , J. Schejbal [-] , K. Lhoták [-] , Z. Větrovský [-] , M. Loritz [-] (68. M. Hrdonka [-] ) , T. Benda [-]

ŽK: 85. M. Skala .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - HRANIČKA Václav (N), HRDONKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.