Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov proti Podlesí málem dokonal parádní obrat


Branky


0

Mongeo Podlesí, jehož dres obléká bývalý reprezentant a hráč Sparty Praha Miroslav Slepička, dorazilo v neděli do Zavidova a domácím se výsledkově vůbec nepovedl první poločas, ale nakonec to s nimi nebylo tak zlé, jak by se po třech obdržených gólech za prvních pětačtyřicet minut mohlo zdát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům z Podlesí vyšel výsledkově první poločas, ve kterém si i přes mírnou převahu Zavidova dokázali vytvořil tříbrankové vedení. Už po sedmi minutách si na dlouhý pas za obranu naběhl Slepička a připomněl svoje ligové dovednosti, když parádní střelou na zadní tyč nedal Kuklovi žádnou šanci. Druhý gól měl na starosti opět Slepička, který si pohrál ve vápně s domácím Liprtem a předložil míč před branku na Sedláčka, pro kterého už nebylo problém zakončit do prázdné brány, 0:2. Zavidovští měli několik slibných šancí, ale Beneš, Jančařík ani Ryšlavý domácím divákům radost udělat nedokázali. Hosté navíc přidali minutu před poločasovou pauzou Souchou třetí gól a s domácími to v té chvíli nevypadalo vůbec dobře. 

 

Zavidov se gólově probral až po přestávce, kdy nejprve v 60. minutě neproměnil Beneš poutový kop, ale svoje selhání stihl do konce zápasu ještě napravit. Za domácí před ním nejprve snížil Tomáš Korčáj, aby pak sám neúspěšný exekutor penalty Vladimír Beneš dvěma góly srovnal a poslal zápas do penaltového rozstřelu. Druhý gól dal Beneš dokonce až v 90. minutě a zahrál tak domácím fanouškům pořádně na nervy.

Až desátá série penalt rozhodla

Obrat ovšem Zavidov nedokonal, protože v penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy hosté a odvezli si jeden bonusový bod. Diváci už vyhlíželi situaci, kdy se k exekuci dostanou i oba brankáři, jenže za stavu 8:9 nastřelil Pichner tyč a bod navíc odjel s hosty do Podlesí.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz: "První poločas nebyl herně špatný, ale neproměnili jsme vlastní šance a v obraně udělali naivní chyby, které soupeř potrestal. Do druhé části jsme šli s tím, že nemáme co ztratit. Nezlomila nás ani neproměněná penalta. Stále jsme si šli za svým, což slavilo úspěch a docílili jsme zaslouženého vyrovnání. Penalty jsou loterie. Za bojovnost a vůli jsme si vyrovnání zasloužili a remíza byla spravedlivá."




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] (79. V. Geier [-] ) , P. Liprt [-] , T. Pichner [-] , R. Vanický [-] - M. Polák [-] , A. Špička [-] (70. M. Dvořák [-] ) , J. Jančařík [-] (63. D. Devera [-] ) - V. Beneš [-] , T. Korčák [-] , V. Ryšlavý [-] (63. D. Žďánský [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - J. Mezera [-] (90. V. Jaroš [-] ) , M. Kadlec [-] , R. Jan [-] , O. Kocourek [-] - T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] (58. V. Kuba [-] ) , O. Vojtišek [-] , F. Soucha [-] (55. M. Růžek [-] ) - M. Slepička [-]

ŽK: 49. R. Vanický - 71. O. Vojtišek , 89. O. Kocourek .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Cílek Martin - PEJŠA Tomáš, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.