0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 10:15

18.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velikonoční kolo zahájili vokovičtí s Buldoky bezgólovou remízou


Branky


0

Hody, hody k vidění na Velký pátek rozhodně nebyly. První poločas nabídl pár velkých šancí, jenže hlavní slovo měli oba gólmani nebo nepřesnost. Vyrovnané skóre nakonec musely rozseknout pokutové kopy, které se vydařily Karlovým Varům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gólovky 3:1

Souboj dvou silných mužstev začal opatrně, bylo zřejmé, že obě mužstva nastoupila proti sobě s určitým respektem. K vidění bylo také spoustu nepřesností, především na domácích bylo jasně vidět, že byli zvyklí na umělku a na skvěle připravenou přírodní trávu se nestihli přeorientovat. I přesto si vokovičtí dokázali vytvořit několik slibných příležitostí, především po standardních situacích.

 

V první z nich se ocitl Kozel, jenž pohotově zareagoval na špatný výběh gólmana Strnada, jenže spolu s ním hlavičkovým pokusem přehodil také bránu karlovarského strážce. Poté se hezkým průnikem prezentoval Bogár, odcentroval na penaltu pro Turbáka, jemuž však střela vůbec nesedla. „Koníčkem“ se míč dostal k Ambrusovi, ten nabil zpátky Hrabákovi, před kterým zívala prázdná brána. Domácí forvard zvolil střelu k tyči, jenže jako zázrakem se ve správný čas na správném místě ocitl jeden z hostujících fotbalistů a míč z brankové čáry vykopl!

 

Za další tři čtyři minuty se mohlo potvrdit známé pravidlo „nedáš – dostaneš“. Po Mestlově přetaženém centru zakončoval placírkou Maňák, jenže na gólmana Aritmy si nepřišel, Havránek předvedl skvělý zákrok! Jako poslední pak zahrozili znovu Pražané. Bogár povedeně přenesl hru na Modra, který výborně sklepl balón rozběhnutému Hrabákovi. Střela z první levou nohou se mu však nepovedla a vysoko přestřelil. 

Ani druhé dějství gól nepřineslo

Druhá půle se nesla ve stejném duchu. Aritma víceméně využívala dlouhých nákopů, Karlovy Vary chtěly hrozit z rychlých brejkových situací, ale ve všech třech případech, kdy to vypadalo, že by si mohly vypracovat dobrou šanci k otevření skóre, je zradila vlastní nepřesnost. Jednou zahrozil také pražský tým, když se Turbák po pravé straně dostal na dostřel, chtěl vybídnout k zakončení Volka, centr byl však přetažený. 

Vokovická noční můra

Penaltové loterie tentokrát vyšla hostujícím fotbalistům, kteří ji vyhráli 6:7. Zajímavé je, že se Aritmě nevydařilo v pokutových kopech zvítězit ani na popáté v letošní sezóně. 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Pro mě dnes zklamání. Zápas byl sice vyrovnaný, ale vytvořili jsme si tři stoprocentní gólové šance. Myslím si, že jsme s Vary nikdy nebodovali, dnes jsme měli šanci. V sezóně jsme pětkrát kopali penalty a pětkrát na ně prohráli. Jestli se do nich dostaneme i příští zápas, tak můžeme jít rovnou ze hřiště, protože penaltami akorát přiděláváme práci správci. Vyzdvihl bych brankáře Havránka. Podržel nás, sesbíral všechny centry a jedinou šanci Varů skvěle chytil. Přes týden jsme udělali trochu změny v sestavě, chtěl bych vyzdvihnout také středové hráče Modra s Ambrusem. Je to jejich zásluha, že jsme Vary prakticky nepustili do žádné šance. Dobře četli hru, sesbírali spoustu odražených míčů a byli schopni i sami rozehrát.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Přijeli jsme do Prahy po dvou neúspěšných vystoupeních, chtěl jsem určitě bodovat. Začátek zápasu tomu odpovídal, hra byla vyrovnaná. Věřili jsme, že se nám z nějakého brejku povede dát gól, nepovedlo se. Jsem rád, že díky penaltám odjíždíme alespoň se dvěma body. Dobrý zápas odehráli oba stopeři, tedy Pěkný a Staněk.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Havránek [-] - O. Rybka [-] (10. I. Bogár [-] ) , L. Hrabák [-] , T. Modr [-] , T. Volek [-] , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-] , P. Gregora [-] , J. Kozel [-] , O. Ksandr [-] , P. Vávra [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - M. Kravar [-] , K. Koubek [-] (73. Z. Lhoták [-] ) , M. Psohlavec [-] , M. Királyi [-] (90. Z. Skala [-] ) , K. Plachý [-] , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-] , P. Maňák [-] , D. Krlička [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 76. M. Ambrus - 56. P. Maňák .
Hráči zápasu: J. Havránek , T. Modr , M. Ambrus - J. Staněk , M. Pěkný .
Počet diváků: 251. Rozhodčí: Hanousek Karel - MARTÍNEK Petr, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.