2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zraněními postižení Buldoci padli v Rokycanech


Branky


0

Zásluhou prvního poločasu a standardní situace v úvodu druhého dějství slaví rokycanští fotbalisté tři body, náladu jim nezkazil ani Psohlavec, který se díky vstřelenému gólu osamostatnil na čele tabulky střelců. Už v první půli museli díky zranění střídat dva hostující obránci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól a dva zranění obránci Varů

Souboj Rokycan s Karlovými Vary sliboval pěknou podívanou a hlavně bojovný fotbal, což se projevovalo od samého začátku. Oba celky se soustředily na pevnou defenzivu a nechtěly udělat chybu.

 

Blízko k otevření skóre byli Skopový se svou střelou z voleje nebo Klír, který se odhodlal vypálit z hranice vápna, pokusy obou hráčů však mířily těsně vedle Strnadovy brány. Po půlhodině hry odcentroval ze strany Klír, Jindřich skvělým náběhem na první tyč strhl pozornost bránících Buldoků a pro Pavla Aubrechta, jenž stál připraven zhruba na penaltě, nebyl problém otevřít skóre.

 

Karlovarští fotbalisté hrozili hlavně ze standardních situací, obrana Rokycan pracovala neomylně. Více než inkasovaný gól však hosty trápila zranění dvou obránců, kteří museli střídat v prvním poločase. Nedohráli ho Plachý s Tůmou.

Srovnat už Buldoci nestačili

Úvod druhého poločasu patřil domácímu mužstvu, když v 51. minutě odskočilo na rozdíl dvou gólů. Po standardní situaci a následné chybě gólmana Strnada došťouchal míč do sítě Štěpán Špic. Rokycanští věděli, že jsou tři body blízko. Do hlav se jim vryla nervozita, neudrželi jednoduché míče a ztráceli půdu pod nohami.

 

Jak skvěle po celý zápas bránili Martina Psohlavce, tak v 59. minutě zaváhali. Po centru Blažka totiž nejlepší střelec Divize A lehce lízl míč a snížil na 2:1. Závěrečná půlhodina utkání patřila jednoznačně Buldokům, kteří se hnali za vyrovnáním. Domácí hráči je však do žádné větší šance už nepustili a uhájili cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Máme z tohoto vítězství velkou radost. Jednak jsme potvrdili body z Třeboně a jednak kluci do puntíku splnili to, co jsme po nich chtěli. Hráli jsme kolektivně, organizovaně, s maximální aktivitou a bojovností. Svým způsobem jsme porazili fotbalovou kvalitu. Výborně zahráli celý zápas Pavel Grambal, Honza Procházka, Štěpán Špic a Lukáš Aubrecht. Takové mimořádné ocenění zasluhuje Honza Hereit. V prvním poločase si vykloubil rameno, nahodilo se mu to, dohrál to. Potom si tam odrazil patu a měl trochu problém s pohybem, ale je to správný kapitán, dotáhl to až do konce. Já osobně smekám.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „První poločas jsme trochu prospali, hra byla vyrovnaná. Ve druhém poločase to bylo z naší strany lepší, bohužel jsme inkasovali ze standardní situace. I když se nám povedlo za chvilku snížit, tak jsme i přes územní převahu vyrovnat nedokázali. Je to škoda, chtěli jsme se přiblížit Motorletu, který také zaváhal. Dobrý zápas dnes odehrál Kravar.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - Š. Špic [-] , P. Jindřich [-] , P. Grambal [-] , J. Klír [-] , D. Skopový [-] (64. M. Černý [-] ) , P. Aubrecht [-] (90. F. Škarda [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , J. Hereit [-] , O. Král [-] (71. J. Kalaš [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - M. Kravar [-] , L. Mestl [-] , J. Mejdr [-] (76. M. Királyi [-] ) , M. Geňo [-] , L. Tůma [-] (43. M. Pěkný [-] ) , J. Staněk [-] , M. Psohlavec [-] , K. Plachý [-] (23. P. Maňák [-] ) , D. Krlička [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 19. L. Aubrecht , 54. P. Jindřich , 87. P. Aubrecht - 17. D. Strnad , 66. J. Mejdr , 67. L. Mestl . ČK: 71. J. Šafár .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Hanousek Karel - RAIS Ondřej, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.