Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj prospal půlhodinu, na srovnání nezbyl čas


Branky


0

Slavojáci odjeli z Rokycan s prázdnou, když v prvním poločase to vypadalo, že si na cestu domů budou muset přibalit ještě pořádný náklad. Nic takového se nakonec nekonalo, naopak chybělo jen málo k dokonalému otočení zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černého paráda

Jihočeši nastoupili do utkání hodně laxně. Nedařilo se jim a za soupeřem, který na nic nečekal a do zápasu vletěl od první minuty, zaostávali ve všech činnostech. První půlhodinu tak na rokycanském pažitu v krásném sportovním areálu existoval pouze jeden tým a ten svou převahu potvrdil třemi gólovými zásahy.

 

Tón udal již v 6. minutě na jihu Čech velmi dobře známý Petr Jindřich, pro něhož nebylo žádným problémem uklidit míč do sítě po hrubé chybě hned několika hráčů. Protože Českokrumlovští kupili další a další chyby, agilní soupeř trestal nádhernými brankami. Obě si připsal Michal Černý a obzvlášť trefa na 3:0 aspiruje zcela jistě nejméně na gól kola. Ostatně samotný střelec v prvním návalu emocí po svém výborném počinu, kdy napálil míč z dálky a ten si našel cestu přesně do horního růžku, jen nevěřícně kroutil hlavou.

 

Teprve po půlhodině hry se hosté začali - zpočátku nesměle - ukazovat. První příležitost měl Carda, který uspěl svou hlavou v souboji s brankářem Vildem, pohříchu se kopal jen roh. Jak se později, zejména v druhém poločase ukázalo, podobné zatím jiskřičky rozehřály Slavojáky na obvyklou provozní teplotu.

K obratu moc nechybělo

Po změně stran na hřiště totiž nastoupilo jiné mužstvo a Rokycanští ukolébáni jasným vedením se nestačili divit. V 50. minutě Novák umně obstřelil beky a rána těsně nedošla více k tyči. Slavoj se tak dostal do zápasu gólově v 65. minutě forvardem Pavlem Svobodou. Po osmi minutách mohlo být v řadách Jihočechů ještě veseleji, to by však Carda nesměl zahodit zakončení, k němuž ho vybídl parťák z útoku. V 88. minutě P. Svoboda přelstil v souboji Vilda, ovšem míči směřujícímu do sítě scházelo krapet rychlosti a situaci uhasil na čáře jeden z beků. Těsně před koncem se trefil po standardce hlavou Miroslav Matěják, ovšem k dokonání díla již nebyl čas. Pro hosty dvakrát škoda zahozené první půlhodiny.

 

Autor: František Lippl

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Odehráli jsme po delší době výborný první poločas. Hráli jsme jednoduše, směřovali jsme akce do brány, ve vápně jsme byli důrazní. Navíc se povedly Michalovi Černému dvě krásné střely. První poločas byl jednoznačně v naší režii. Druhý poločas byl zase jako den a noc. Začali jsme hrát chaoticky, byli jsme málo aktivní. Krumlov dokázal po dvou standardkách dát na 3:2, ale konec jsme si už pohlídali. Vyzdvihl bych Lukáše Aubrechta, Štěpána Špice a zápas se povedl i Michalovi Černému a Pavlovi Aubrechtovi.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Zápas jsme nezačali vůbec dobře a za prvních pětadvacet minut v podstatě přišli o vítězství, i když jsme podle mého názoru nehráli úplně zle. Domácí nám dali dva laciné góly a pak životní ranou snad ze čtyřiceti metrů přidali třetí. Do druhého poločasu jsme šli s tím se ještě pokusit o zázrak a nakonec jsme domácí téměř k ničemu nepustili a dali dva góly. Při troše štěstí si myslím, že jsme mohli i vyrovnat. Nejlepším hráčem byl Pavel Svoboda.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Jindřich [-] (74. D. Skopový [-] ) , P. Grambal [-] , O. Král [-] (85. J. Vaščák [-] ) , P. Aubrecht [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (90. J. Šafár [-] ) , J. Hereit [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - V. Jakeš [-] (46. D. Peroutka [-] ) , L. Mravec [-] , J. Grznárik [-] , J. Carda [-] (77. M. Matěják [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , P. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Aubrecht Jan - FLIMMEL Milan, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.