FOTO, VIDEO: Roudné nepřekvapilo a z Karlových Varů odjíždí s prázdnou


Branky


0

Prvních patnáct minut určilo ráz celého zápasu. To se totiž povedlo domácím Buldokům dvakrát skórovat a vypracovat si tak pohodlný náskok. I když hosté snížili ještě před koncem poločasu, vinou nízké produktivity a kvality v zakončení odjíždějí ze západních Čech s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět minut na dva góly

Karlovarští chtěli dát zapomenout na prohru z minulého kola, kdy na Motorletu padli 3:0 a přenechali mu tak druhé místo v tabulce. To hostující mužstvo potřebovalo body ještě nutněji – na první sestupující Milevsko mělo Roudné náskok pěti bodů a jakýkoliv zisk z utkání s Karlovými Vary by se tak rovnal ceně zlata.

 

Do prvního poločasu vstoupili velmi dobře domácí fotbalisté a už v 15. minutě vedli 2:0. Nejprve si na odražený balón po přetaženém centru naběhl Ladislav Mestl a i s pomocí teče překonal Konečného v bráně Roudného. O chvilku později zahrával standardní situaci přibližně z poloviny hřiště Staněk a našel přesně hlavu Martina Psohlavce, kterého nedokázali jihočeští beci uhlídat, a ten v klidu umístil balón přesně k tyči.

 

Buldoci byli i nadále lepším týmem a zatápěli roudenské obraně. Ve 27. minutě se povedeně u pravé postranní čáry uvolnil Plechatý a odcentroval do vápna, proti hlavičce Psohlavce se vytáhl Konečný. Také další šance Karlovarských zůstaly nevyužity a ve 35. minutě se povedlo hostům zápas zdramatizovat. Po krásné Píšově akci se do míče z první opřel Martin Jasanský a snížil na 2:1.

Karlovarští si zápas pohlídali

Jedenáct minut po startu druhého poločasu získali domácí fotbalisté dvougólové vedení zpátky. Kapitán Marian Geňo si pohrál s Růžičkou a povedeným obstřelem překonal Konečného. 

 

Gól Mariana Geňa na 3:1

 

Hosté neměli co ztratit, a tak vrhli všechny síly do útoku. Sami před brankářem se zjevili střídající Řehák nebo Samek, ale v obou případech trestuhodně zaváhali. V 88. minutě pak přidal čtvrtý gól do sítě Roudného Martin Psohlavec po pasu od Krličky a bylo rozhodnuto.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Před zápasem byly karty rozdané jasně. My jsme chtěli odčinit prohru na Motorletu, hosté potřebují nějaké body k záchraně, takže bylo o co hrát. Myslím si, že jsme viděli zajímavý fotbal bez zbytečného taktizování, hrálo se nahoru dolů. Výsledek je sice 4:1, ale mohlo padnout daleko víc gólů. Jsem rád, že jsme vyhráli, ale hosté se předvedli také v dobrém světle. Můžeme být se třemi body spokojeni. Dobrý zápas odehráli Staněk a Geňo.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Domácí měli větší kvalitu, byli efektivnější a díky naší střelecké nemohoucnosti jsme zřejmě zaslouženě prohráli. Tentokrát bych ani nikoho nevyzdvihoval.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - M. Pěkný [-] , J. Mejdr [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , D. Krlička [-] , J. Staněk [-] , M. Psohlavec [-] , P. Plechatý [-] (74. M. Királyi [-] ) , K. Plachý [-] , M. Kravar [-] (83. L. Tůma [-] )

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (65. F. Řehák [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] (87. D. Rottenborn [-] ) , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] (80. J. Matoušek [-] ) , L. Vávra [-] (29. D. Samek [-] ) , P. Turek [-] , T. Lonsmín [-]

ŽK: 19. P. Plechatý , 76. M. Kravar - 19. P. Kössl , 81. P. Turek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Martínek Petr - GINZEL Ondřej, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.