3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice byly nakonec šťastnějším týmem


Branky


0

V sedmnáctém kole zavítali hráči Štěnovic na půdu Chanovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chanovice se brankou v závěru poločasu dostaly do vedení

Papírové předpoklady napovídaly, že se bude jednat o velmi vyrovnané utkání. To se potvrdilo již od úvodních minut, oba týmy hrály velmi opatrně, nikdo nechtěl udělat nějakou zásadní chybu. Domácí měli optickou převahu, ze které si ale žádnou vyloženou šanci nevypracovali. Štěnovičtí se soustředili především na obranu, nedařila se jim kombinace a dlouho se nemohli dostat do zápasu. Diváci za celou první půli moc šancí neviděli, už to vypadalo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu. V závěru poločasu ale domácí udeřili. Ve 40. minutě si na centr z pravé strany naskočil Jan Šebek a s přispěním teče bránícího Jaroslava Fremra rozvlnil síť. Do kabin se tedy šlo za vedení Chanovic 1:0.

Hosté se nadechli k velkému obratu, o tři body ale přišli v poslední minutě

V úvodu druhého poločasu bylo na hráčích Štěnovic vidět, že se konečně probudili a jejich aktivní hra jim přinesla kýžené ovoce. Ve 49. minutě se po rychlé kombinační akci středem pole dostal do vápna Martin Barnáš a povedeným lobem překonal brankáře domácích. Od tohoto momentu byly Štěnovice na koni a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří strhnout vedení na svou stranu. Na gól ale čekali až do 73. minuty, kdy se po velkém závaru ve vápně domácích nejlépe zorientoval štěnovický Jan Jůza a přízemní střelou prostřelil brankáře. V závěru se hosté snažili držet míč, to se jim ale moc nedařilo, a tak se vytvářela šance pro domácí. Už to vypadalo, že Chanovice odejdou poraženy, když si v nastaveném čase postavil míč k přímému kopu Josef Polena a krásnou střelou rozradostnil domácí příznivce. Chanovice tedy vyrovnaly za pět dvanáct a o vítězi musely rozhodovat pokutové kopy.

Bod navíc zůstal v Chanovicích

Pokutové kopy byly také dlouho nerozhodné, za hosty ale neproměnil Martin Dolejší, který jinak odehrál skvělý zápas. Domácí proměnili všech svých pět pokutových kopů, v poslední sérii rozhodl o vítězství svého týmu Jaroslav Prýmas. Chanovice tedy v tabulce předskočily svého dnešního soupeře a můžou se tak těšit z prozatimního čtvrtého místa.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: První půle byla bez šancí, nám se podařilo z ojedinělé akce dostat do vedení. Ve druhé půli jsme brzo inkasovali a následně jsme po hraniční ofsajdové situaci prohrávali. V závěru se nám ale povedlo vyrovnat z trestného kopu a penalty jsme zvládli lépe. Byl to jasný remízový zápas.

TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Začátek byl opatrný, byli jsme zatažení, nedařila se nám kombinace. Soupeř nás tlačil a podařilo se mu skórovat. Začátek druhé půle nám vyšel a podařilo se nám brzy vyrovnat. Od této chvíle jsme byli lepší a po zásluze jsme se dostali do vedení. Snažili jsme se kontrolovat hru, moc se nám to ale nedařilo a v závěru jsme inkasovali a na penalty prohráli. Je to škoda, soupeř byl k poražení.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
L. Rada [-] - J. Šulc [-] , J. Prýmas [-] , D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] - F. Ladman [-] , J. Šebek [-] , O. Skuhravý [-] , M. Šlehubr [-] - V. Zoubek [-] (46. J. Petřík [-] ) , M. Polena [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] , M. Boček [-] - M. Dolejší [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] , M. Fabián [-] (72. J. Papež [-] ) - J. Jůza [-] , M. Krásný [-]

ŽK: 34. O. Skuhravý , 50. J. Petřík , 70. D. Pavlovský , 75. F. Ladman , 76. J. Polena , 79. J. Prýmas - 44. M. Barnáš , 76. J. Jůza .
Hráči zápasu: J. Polena - M. Dolejší .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KAŠÁK Miroslav (N), JIRKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.