Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom jede na vítězné vlně


0

Domácí i přes absence v sestavě byli lepším týmem na hřišti. Velmi brzo se také Polom ujala vedení. Pak zahodila dlaší slibné šance a do kabin šla pouze s jednobrankovým náskokem.  Hosté mohli na začátku druhé půle srovnat z penalty, ale mířili jen na bránu. pak opět měla Polom převahu, ze které vytěžila dvoubrankové vedení. Heřmanice snížily až v 90. minutě, ale více již nestihly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Martin Janík (trenér): Kluci i v lepené sestavě se se zápasem porvali dobře. Přesto to nebylo jednoduché utkání a výhru jsme vybojovali.




Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - M. Sklenařík [-] (88. D. Kozel [-] ) , T. Hradský [-] , M. Kozelský [-] , M. Šmíd [-] , N. Štýbar [-] , A. Černohorský [-] , F. Štýbar [-] , R. Jašek [-] (79. Z. Kačírek [-] ) , M. Hradský [-] , J. Pfleger [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - J. Strakoš [-] , D. Mlčoch [-] (52. M. Kosňovský [-] ) , D. Fojtík [-] , M. Wicki [-] (52. A. Effa [-] ) , E. Opata [-] , M. Šebek [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (84. D. Fedák [-] ) , R. Koval [-] , O. Strojek [-]

ŽK: 52. V. Minařík , 65. J. Pfleger , 77. M. Šmíd - 37. M. Šebek , 65. M. Kosňovský , 72. D. Mlčoch . ČK: 73. M. Šebek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - BEBENEK Petr, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.