Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice připisují nesmírně cenné vítězství


Branky


0

Ani kádr plný posil nestačil Dolním Beřkovicím na zisk bodů na půdě zachraňujících se Vehlovic. Srdnatě bojující domácí již v 8. minutě vedli o dvě branky a svůj náskok dokázali udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích

Zatímco kádr domácího týmu zůstal po zimní pauze pohromadě a jedinou změnou byla nečekaná přítomnost zraněného Jiřího Procházky, hosté výrazně posílili. Novinkami v jejich týmu byli Pexa z Kralup, Žižka ze Pšovky, Těmín z divizního A-týmu Libiše a Vu Nhat, který je kmenovým hráčem pražských Bohemians 1905. Velkou ztrátou je naopak dlouhodobé zranění jejich špílmachra Kadlece, který bude chybět celou jarní část. Všichni tak byli zvědaví, jakým způsobem se budou hosté po nadmíru vyvedené přípravě prezentovat. Úvod utkání ale Dolní Beřkovice vůbec nezachytily a brankář Štěpánek už v 8. minutě dvakrát lovil míč ze své sítě po brankách Chorváta a Iva Přády. Další branku mohl přidat opět Chorvát, ale brankář hostí si tentokrát s jeho velkou šancí poradil. První půle tak přinesla zasloužené vedení Vehlovic 2:0.

 

Rychlá pojistka náskoku

Ve druhé půli domácí hráči zalezli do pevné obranné ulity, z níž se snažili co nejčastěji vyrážet k rychlým a hlavně nebezpečným brejkům. Jeden takový slavil úspěch v 57. minutě, kdy se už podruhé v zápase trefil Přáda a zvýšil na rozdíl 3 branek. Poté však nastaly domácímu celku trochu komplikace, když museli kvůli zranění střídat Jiří Procházka a Chorvát. Hosté obživli a vytvořili si tlak, který přetavili ve snížení v 76. minutě zásluhou pohotové střely Žižky. Následující minuty patřily jednoznačně hostům, kteří se hnali za vyrovnáním a šance střídala šanci. Gólman domácích Brejša ale čaroval skvělými zákroky nepovolil další snížení. Samotný závěr pak už Vehlovice takticky zvládly a slaví výhru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V prvním jarním kole jsme hostili celek Dolních Beřkovic a byli jsme zvědaví, zda na ně budeme stačit, jelikož se proslýchalo, že mohutně posílily. Úvod nám vyšel výborně a vstřelili jsme dvě branky, ale po prostřídání ve druhé půli jsme úplně vypadli z role a podržel nás jen skvělý brankář Brejša. Tři body jsou pro nás velmi cenné.




Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - L. Feigl [-] , J. Novák [-] , V. Štauber [-] - I. Přáda [-] , P. Procházka [-] , J. Procházka [-] (47. P. Vihan [-] ) , J. Mašek [-] - J. Vališ [-] , K. Benda [-] , D. Chorvát [-] (69. L. Líman [-] )

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Žižka [-] , M. Pexa [-] , J. Abrahám [-] - A. Mucek [-] (54. J. Chabada [-] ) , J. Trubička [-] , A. Vu Nhat [-] , J. Hájek [-] , J. Těmín [-] - J. Kaňka [-] , M. Dvořák [-] (60. P. Patera [-] )

ŽK: 60. P. Vihan , 75. J. Novák - 80. J. Kaňka , 89. J. Těmín .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.