0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Velký Borek


Branky


0

Dvě branky hostujícího střelce Kováče už v průběhu první půle daly konečnou podobu výsledku utkání. Nejlepší obrana soutěže totiž ani tentokrát neinkasovala a veze domů důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva úspěšné brejky Kováče

Velmi mladou a zároveň kvalitní sestavu dali dohromady pro jarní část sezony ve Velkém Borku. Velkou posilou bude určitě příchod záložníka Jakuba Růžičky ze Pšovky. Do formy se dostává také zkušený útočník Zbyněk Štrupl a v kádru nakonec zůstal i Daniel Ubry, o nějž se zajímal A-tým Pšovky. Dvě posily do základní sestavy nasadili i domácí - jednalo se o Tomáš Hubičku z Čechie Kralupy a o zkušeného Vojtěcha Širokého (36), který obnovil soutěžní kariéru. Zápas začal lépe domácí tým a už ve 2. minutě mohl jít do vedení. Samostatný únik soupeře z levé strany ale brankář Procházka bravurně zneškodnil. Poté se hra vyrovnala a obraz hry se ustálil na následujícím scénáři - Vojkovice marně dobývají obranu Velkého Borku, který hrozí z rychlých brejků. Jeden takový vyšel perfektně ve 20. minutě, když obraně utekl Kováč a připsal si první branku. 0:1. Obraz hry zůstával stejný a stejně také dopadly veškeré útočné snahy Vojkovic. Naopak ve 43. minutě se podruhé prosadil Kováč a Velký Borek si tak do kabin nesl slibný dvoubrankový náskok.

 

 

Neprůstřelná obrana Velkého Borku

Do druhé půle nasadili domácí další novou tvář a na hřiště vyběhl Lubomír Kmeť. Úvod vypadal pro domácí nadějně a ti si dokázali vytvořit veliký tlak, obrana hostí ale předváděla, že neinkasovala v 16 zápasech 10 gólů jen náhodou a pracovala výborně. Naopak Velký Borek stále hrozil z protiútoků, kterým ale tentokrát chybělo kvalitní zakončení. Zdramatizovat závěr zápasu mohly Vojkovice v 80. minutě, když se jeden z jejich hráčů dostal po rohovém kopu k hlavičce z výborné pozice. Branku ale netrefil, a tak si hosté až do závěrečného hvizdu sudího Slavkovského zkušeně hlídali cennou výhru, kterou navíc okořenili dalším čistým kontem. Vojkovice - Velký Borek 0:2.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Velký Borek
Jakub Růžička - hráč: K zápasu jsme přijeli téměř v plném složení. Naše obrana pracovala celý zápas výborně a zásluhou Járy Kováče jsme navíc proměnili dva brejky. Závěr jsme si pak zkušeně pohlídali.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - V. Široký [-] , T. Hubička [-] (46. L. Kmeť [-] ) , D. Šerhant [-] , L. Plicka [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , L. Veselý [-] , K. Pražák [-] , P. Král [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (76. R. Kubina [-] ) , J. Růžička [-] (83. P. Nesládek [-] ) , L. Krajník [-] , F. Lamač [-] , J. Kováč [-] (91. T. Pavlík [-] ) , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] (90. J. Doležal [-] ) , D. Ubry [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 41. M. Mára , 77. D. Šerhant - 45. L. Procházka , 58. F. Lamač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - TICHÝ Lukáš, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.