Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany rozstřílely Hořín


Branky


0

Nečekaně hladký průběh přinesl zápas mezi týmy středu tabulky - Dolany a Hořínem. Domácí přeci jen potřebují v boji o záchranu více zabrat, což se také na výsledku projevilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý vstup Dolan

Čilý přestupový ruch panoval v zimě na trase Vysoká - Hořín. Hostování Aleše Finkouse se totiž změnilo v přestup a v dresu Hořína se objevila i další nová tvář - třiadvacetiletý Martin Jonáš. Ten začal zápas na lavičce, ale do hry se místo Jiřího Rulce dostal už v průběhu prvního poločasu. Premiéra v novém dresu to ale nebyla úspěšná. Domácí Dolany hlásí taktéž dvě posily: zkušený Jaroslav Zavadil, který naposledy působil v Kralupech 1901, ještě do zápasu kvůli disciplinárnímu trestu zasáhnout nemohl, druhá posila Karel Žlab (21) z Dynama Nelahozeves se ale objevila rovnou v základní sestavě. Úvod zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří už v 11. minutě po brankách Kopeckého a Vondry vedli o 2 góly. I v dalším průběhu zápasu si Dolany vytvářely množství šancí, které ale k pojištění náskoku nevedly, a tak byl jejich poločasový náskok "jen" dvoubrankový.

Domácí v klidu navyšují skóre

Ani druhý poločas nepřinesl žádný zvrat v průběhu zápasu. Zápas by se možná mohl vyvíjet jinak, kdyby hostující útočník Polanský zamířil lépe než pouze do břevna Handlovy branky. Nestalo se, a tak v 50. minutě přišel definitivní hřebíček do rakve Hořína. Sudí Dvořák totiž nařídil penaltu pro domácí celek a Vondra překonal Landsmana v brance Hořína. V dalším průběhu zápasu pak Dolany ještě zvýraznily svůj náskok a kromě plusových bodů ve skóre si vylepšily i sebevědomí, které budou jistě v obtížných bojích o záchranu potřebovat. A to už v příštím kole, kdy zajíždí do Dolních Beřkovic, které jistě budou chtít odčinit své zaváhání z Vehlovic. Hořínští se pokusí napravit svůj výbuch na domácím hřišti proti Obříství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Utkání jsme zvládli po všech stránkách, soupeře jsem nepoznával. Vítězství zasloužené, i když výsledek je pro hosty možná krutý, neboť šance na korigování stavu měl.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: První zápas se stal obrazem posledních výsledků a stavu kádru, který máme momentálně k dispozici. Zápas jsme rozehráli špatně a po osmi minutách hry jsme již prohrávali 0:2. Další branku jsme inkasovali krátce po začátku druhé půle. Následující pak po dalších nepřesnostech v naší hře. Dvě branky měl na kopačkách Richard Polanský, ale své šance neproměnil. Nečeká nás na jaře nic lehkého.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - J. Těšík [-] , F. Lejsek [-] , M. Semerád [-] , T. Svoboda [-] - K. Žlab [-] (66. V. Morávek [-] ) , J. Kopecký [-] , L. Tlustý [-] , P. Špička [-] , P. Holeček [-] - J. Vondra [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , M. Holoubek [-] (65. J. Kettner [-] ) , J. Rulec [-] (29. M. Jonáš [-] ) - A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , J. Liška [-] (74. Z. Loužecký [-] ) , P. Landsman [-] , V. Žídek [-] - R. Polanský [-]

ŽK: 23. L. Tlustý - 63. F. Pastir , 73. Š. Žemlička .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Dvořák Martin - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.