2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy si vyšláply na druhý celek tabulky


Branky


19. F. Hofman , 51. T. Dinka
0

Další velké překvapení tohoto kola viděli diváci ve Veltrusech. Tam zavítala mělnická Pšovka a se zlou se potázala. V každém poločase jednou inkasovala a bez bodů odjíždí domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Zatímco většina týmů se snaží kádr omlazovat, rezerva Pšovky se vydala opačnou cestou a vsadila na zkušenost. V základní sestavě hostí se tak objevili pouze 4 hráči mladší 30 let a také velezkušení borci jako Martinec, Král a nově také Zejda. V úvodu utkání to vypadalo, že zkušenost bude slavit úspěch a byli to hosté, kdo působil nebezpečnějším dojmem. Po gólu volaly velké šance Hyky či Krejčíka. Nakonec mohl Pšovce pomoci jeden z domácích obránců, kterému se nepovedl odkop - míč z jeho kopačky ale zamířil pouze do břevna branky a gólman Nádeník ho následně polapil. Domácí brankář následně rozjel rychlý útok svého týmu, Smetana předvedl nádhernou individuální akci, přešel přes tři hráče a vyslal do vápna Dinku. Ten ještě našel před brankou Hofmana a v 19. minutě to bylo 1:0. Ve zbytku poločasu se oba celky několikrát zlobily na sudího Moška kvůli neodpískanému pokutovému kopu. Víc se ale už nestalo, a tak po 45 minutách překvapivě vedly Veltrusy.

Marná snaha o vyrovnání

Do druhé půle nastoupil v dresu Pšovky také redaktor našeho webu Karel Vlasák. Jeho netrénované tělo ale enormní fyzickou zátěž našeho okresního přeboru nezvládlo, a tak po 20 minutách přepustil své místo na hřišti Prejsovi. V té době už ale Pšovka prohrávala o 2 branky. Hostům se totiž nepovedla rozehrávka a na půlce hřiště navíc zapomněli úplně volného Dinku. Ten postupoval od půlící čáry sám na gólmana Procházku a s přehledem zakončil. 2:0. Hráči Pšovky sice drželi míč více na svých kopačkách a posílali do vápna Veltrus jeden vysoký balon za druhým. Obrana domácích si ale se všemi pokusy poradila a bez větších potíží uhlídala čisté konto a cenné vítězství. V zápase slabé úrovně tak slaví Veltrusy výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Veltrusy
www.afkveltrusy.cz: Počasí bylo chladné, ale na hřišti nám bylo zpočátku po našich nepřesnostech a tvrdších zákrocích pořádně horko. Šance na obou stranách nebyly zakončeny přesně, což se povedlo až Fandovi Hofmanovi. Ve druhé půli kvalita hry ještě klesla a my jsme dokázali přidat druhý gól z rychlého brejku. Závěrečný tlak soupeře jsme přestáli a připsali si tak důležité body v boji o záchranu.

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Zápas slabší úrovně, ve kterém domácí prokázali větší vůli po vítězství a zaslouženě zvítězili. My budeme mít zřejmě s venkovními zápasy velké problémy, zejména z důvodu poslepované sestavy.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Prantl [-] (29. L. Balzer [-] ) , L. Smetana [-] , P. Kubata [-] (70. J. Bittner [-] ) , P. Firoň [-] , A. Krejza [-] , F. Hofman [-] , M. Šváb [-] (88. T. Podskalský [-] ) , T. Dinka [-] , J. Bittner [-] (46. E. Lukášek [-] ) , R. Soudský [-]

FK Pšovka Mělník B
D. Procházka [-] - L. Kettner [-] (70. T. Prejsa [-] ) , L. Krejčík [-] , M. Král [-] , M. Hyka [-] , P. Šuba [-] , F. Drápal [-] , J. Netolický [-] (46. K. Vlasák [-] ) , J. Cemper [-] , R. Martinec [-] , V. Zejda [-]

ŽK: 24. A. Krejza .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MOŠKO Jan - KOTEK Vladimír, DEMETER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.