2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:45

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín na domácím hřišti zabral


Branky


0

Po debaklu 5:0 v Dolanech si chtěli fotbalisté Hořína napravit reputaci na domácím hřišti. To se jim povedlo na výbornou, když vydřeli těsnou výhru nad protivníkem z Obříství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořín si vytváří dvougólový náskok

Bez nemocného trenéra Tichoty a také bez gólmanské jedničky a kapitána týmu Krále přicestovali na hřiště do Hořína k dopolednímu zápasu fotbalisté Obříství. Klid jim ale dodávala nečekaná výhra z minulého kola nad Vysokou a také přítomnost nejlepšího střelce týmu - osmigólového Hovorky. Domácí tým naopak prochází personální krizí a k utkání nastoupil s jediným náhradníkem a posilou Jonášem v základní sestavě. Hořínští se ale semknuli a začátek zápasu jim vyšel náramně. Hostující obrana totiž nakupila několik chyb za sebou, nedokázala odvrátit míč z vlastní šestnáctky a ten se zastavil až v síti. Šťastným střelcem branky byl František Pastir. Další průběh hry mnoho fotbalové radosti nepřinesl - oba týmy spíše než šance kupily chyby, ale přesto ještě jeden gól padl. Stalo se tak po obdobné situaci, která předcházela prvnímu gólu a opět slavili domácí. Na dvoubrankový rozdíl zvyšoval 5 minut před koncem poločasu Liška.  
Zdroj: TJ Sokol Obříství, http://www.sokol-obristvi.cz/zapasy/2016/17-horin-obristvi.php

Ubojovaný závěr Hořína

Říká se, že stav 2:0 je nejzrádnějším poločasovým výsledkem. To ale tentokrát platilo jen částečně. Hosté nechtěli dát svou kůži lacino a hned od úvodu poločasu se snažili utkání zdramatizovat. Pomohlo jim k tomu také jedno střídání, když Chvátala nahradil Litera. Hráči Obříství začali mnohem lépe napadat a bylo jich plné hřiště, což vyústilo v 56. minutě ve snížení. Tradiční střelec Hovorka se opřel z hranice vápna do odraženého míče a překonal Landsmana. 2:1. Zbytek zápasu přinesl soustavný tlak hostí a jejich snahu o vyrovnání, zatímco domácí se soustředili na pečlivou defenzivu a snažili se podnikat rychlé výpady. Další branku už ale nedokázal přidat ani jeden z týmů, a tak ze zápasu odcházejí spokojeni Hořínští po výsledku 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Jaroslav Blažej - vedoucí mužstva: Utkání pro nás, jako tradičně, nezačalo dobře a inkasovali jsme dvě branky po nedůrazu a individuálních chybách. Druhá půle už byla z naší strany o něčem jiném. Kluci začali víc běhat, ale žádnou šanci v závěru jsme bohužel neproměnili.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - M. Jonáš [-] , R. Rulec [-] , F. Pastir [-] , J. Kettner [-] - A. Finkous [-] , J. Liška [-] (61. Z. Loužecký [-] ) , P. Landsman [-] , V. Žídek [-] - Š. Žemlička [-] , R. Polanský [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - P. Beran [-] , J. Hašourek [-] , J. Vondrák [-] , M. Vrábel [-] - L. Tichota [-] , S. Chvátal [-] (46. P. Litera [-] ) , P. Herynk [-] , J. Šulc [-] - T. Puss [-] , J. Hovorka [-]

ŽK: 45. J. Liška - 57. L. Tichota , 90. J. Šulc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.