4:2
(1:1)
33. O. Morávek
67. M. Pexa (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 12:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beřkovice zabraly po poločase


Branky


2. J. Žižka , 61. J. Abrahám (p.) , 73. J. Žižka , 75. P. Patera - 33. O. Morávek , 67. M. Pexa (vl.)
0

Poločas drželi hosté bez svého nejlepšího střelce Vondry nadějný remízový stav. Poté však favorizovaný domácí tým zabral a třemi brankami rozhodl utkání ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z tlaku vytěžili jen jeden gól

Novic v sestavě domácích, Patrik Pavlus ze sousedních Horních Počapel, si lepší start do své premiéry ani nemohl přát. Hned ve 2. minutě si totiž domácí vynutili skrumáž ve vápně Dolan a dokázali míč protlačit za záda Handla. Šťastným střelcem byl překvapivě Žižka, jehož vzrůst není právě vstupenkou do světa úspěšných vzdušných soubojů. Tentokrát ale jeho důraz slavil úspěch. 1:0. Hosté se v úvodu nemohli dostat do hry a vůbec jim nepomohlo ani zranění jednoho z tvůrců hry Tlustý, který po souboji musel ve 13. minutě opustit hřiště s krvácením z ucha. Domácí mohli několikrát zvýšit náskok, ale osamocený Kaňka hlavou zamířil mimo tyče. Poté se hráči Beřkovic dožadovali penalty po centru Hájka a sražení jednoho z nabíhajících útočníků, píšťalka sudího Chládka se ale neozvala. Sám Hájek pak ztroskotal na obětavé obraně hostí, a tak se Dolany z ničeho nic dočkaly vyrovnání, když se ve 33. minutě prosadil Morávek. Poločasový výsledek 1:1 tak rozhodně více vyhovoval hostům.

Dolany v oslabení nedokáží vzdorovat

V poločase sáhli domácí ke střídání, když místo Těmína nastoupil jediný domácí náhradník Patera. Na vedení si ale museli domácí počkat až do 61. minuty, kdy penaltu po faulu na vlastní osobu proměnil Abrahám. 2:1. Zápas v těchto chvílích nabíral na obrátkách a v 65. minutě šli hosté do deseti. Za záchrannou brzdu totiž zatáhl Halík, který ještě před pokutovým územím zastavil unikajícího Dvořáka. Přímý kop Trubičky se ale neujal, a tak hosté dokázali překvapivě srovnat. Hned o dvě minuty později se totiž dostali k rohovému kopu, který smolař Pexa tečoval do vlastní branky! 2:2. Tím ale gólové hody nekončily a hned za pět minut později už opět vedly Dolní Beřkovice. Zasloužil se o to svým druhým gólem v zápase Žižka, který pohotově dorazil vyraženou střelu Dvořáka. 3:2. Gólovou tečku za zápasem pak udělal o chvíli později Patera, který využil zaváhání hostujícího gólmana Handla, kterému vypadl centrovaný míč. Trefit do správné branky se mohl v závěru ještě Pexa, ale zastavila ho tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - zraněný hráč: V průběhu celého zápasu jsme byli aktivnější a vypracovali jsme si více brankových příležitostí. Z tohoto pohledu se jedná o zasloužené vítězství.

TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva: Do utkání jsme nastoupili bez Jana Vondry, který minulou výhru zaplatil výronem v kotníku. Následoval jej už po pár minutách Lukáš Tlustý, jehož zranění v oblasti hlavy mu neumožnilo zápas dohrát. Nerad bych shazoval výkon domácích fotbalistů, ale vepředu měli velkou kvalitu, vzadu o dost horší. My bohužel jejich chyby potrestat nedokázali, chyběl klid i kvalita zakončení. Když k tomu pak přidáme individuální chyby (dvě branky jdou na vrub brankáře, zbytečný pokutový kop), tak je výsledek asi spravedlivý. Chtěl bych pochválit rozhodcovskou trojici, která zápas odřídila s přehledem. Za nás musím i přes prohru vyzdvihnout stopera Jakuba Těšíka, který po celý zápas dřel dopředu i dozadu.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - P. Pavlus [-] , J. Chabada [-] , J. Abrahám [-] , M. Pexa [-] , J. Žižka [-] - J. Hájek [-] , J. Trubička [-] , J. Těmín [-] (46. P. Patera [-] ) - M. Dvořák [-] , J. Kaňka [-]

TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - J. Těšík [-] , T. Svoboda [-] , M. Semerád [-] - J. Kopecký [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] (13. F. Lejsek [-] ) , P. Holeček [-] , K. Žlab [-] - O. Morávek [-] (77. J. Pixa [-] ) , P. Halík [-]

ŽK: 44. M. Dvořák - 49. M. Semerád , 81. P. Špička . ČK: 65. P. Halík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.