4:0
(4:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka nedohrála utkání v Libiši!


Branky


0

Obřích rozměrů nabývá krize B-týmu Pšovky. Po veleúspěšném podzimu přišlo kruté vystřízlivění, personální problémy a nyní také situace, kterou okresní přebor už dlouho nepamatuje!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Totální dominance Libiše

V sestavě i s mladým Šobrem, který už ale sbírá minuty i za divizní A-tým, nastoupili domácí v souboji B-týmů proti Pšovce. Chtěli tak potvrdit svůj výtěčný vstup do soutěže. Hosté se naopak k utkání dostavili pouze v 11 lidech a se čtyřmi čtyřicátníky v sestavě, což nebyl právě povzbuzující obrázek do boje na jejich neoblíbeném hřišti... A hned ve 3. minutě už domácí vedli. Šobr svou přihrávkou nalezl Pazderu a domácí kapitán překonal zkušeného Netolického v bráně. 1:0. Tlak Libiše byl opravdu drtivý a pramenily z něj chyby hostující obrany. Po jedné z nich zachytil míč Šobr, unikal sám na branku a nemýlil se. 2:0. Další jednoduchá akce na pár dotyků zakončená gólem přišla v 17. minutě. Dlouhý výkop gólmana Kaula, prodloužení Pazdery, samostatný únik Šobra, gól. Jednoduché. 3:0. Pšovka se vůbec nedokázala dostat do hry a i další šance se kupily na domácí straně. V jejich zahazování se předháněli zejména dva nejaktivnější hráči Šobr s Pazderou. Jednou selhal také Pospíšil. Nakonec ještě před poločasem přišel další úder - ve 39. minutě našel Mráz nádherným pasem Pazderu, který se tentokrát trefil. Poločasové skóre 4:0 bylo pro Pšovku ještě milosrdné.

Druhý poločas...se neodehrál

Kdo se těšil na druhý poločas a pokračování fotbalové zábavy, byl hrozivě zklamán. Hosté totiž nahlásili hlavnímu rozhodčímu Kudrnovi hned pět zraněných hráčů (!), a jelikož neměli žádného náhradníka, musel být zápas pro jejich nedostatečný počet ukončen. Zda byli hráči opravdu zraněni, nebo šlo jen o ukončení trápení, se už zřejmě nedozvíme. Každopádně, pro fotbal veliká škoda. Utkání tak skončilo poločasovým výsledkem 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Samozřejmě jsme zklamáni nedohráním zápasu, protože jsme si chtěli navýšit skóre a prosřídat kluky, tím pádem by bylo větší sebevědomí všech do dalších zápasů. Za svou kariéru si nepamatuji, že by se mi něco podobného přihodilo. V Byšicích jsme prohráli 12:1, bylo tam asi 5 dorostenců, ale dohráli jsme!!! Nejlepším hráčem byl Šobr plus všech deset kluků na hřišti. Bezchybný výkon kluků, tvoří se nám výborná parta, do které zapadají i mladí dorostenci.




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , M. Žák [-] , A. Mráz [-] , M. Šobr [-] , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

FK Pšovka Mělník B
J. Netolický st. [-] - J. Voleman [-] , L. Kettner [-] , R. Tichý [-] , J. Netolický [-] , L. Krejčík [-] , M. Král [-] , M. Hyka [-] , R. Dvorný [-] , R. Martinec [-] , F. Drápal [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - HAVEL Pavel (N), KREJČÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.