I druhé derby Všestudy zvládly


Branky


0

Po týdnu čekalo na fotbalisty Viktorie Všestudy další derby a opět s týmem ze spodních pater tabulky. Do Všestud ale putuje dohromady 6 bodů, protože si s oběma soupeři dokázaly poradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh hry

S jednoznačným cílem - podpořit své vyhlídky na záchranu - nastoupili k utkání domácí Kralupy. Mírným favoritem byli ale v tomto derby přeci jen hosté, kteří jsou na tom v tabulce mnohem lépe. Jejich sestava ale opět vykazovala několik absencí. Naopak mohly Všestudy počítat s navrátilcem Bulvou. První šanci na změnu skóre si vypracovali domácí, když Matějček předvedl pěknou individuální akci a proháčkoval se až do vápna. Jeho zakončení ale zastavila spojnice břevna s tyčí. Lépe se vedlo na druhé straně Janíčkovi, který se v 16. minutě dobře zorientoval ve vápně a prostřelil Moučku. 0:1. Hra se po prvním gólu přesunula spíše do středu hřiště a nadějné akce končily na nepřesnostech. Vyrovnat mohli domácí v poslední minutě poločasu, hostující kapitán Lorenc ale předvedl parádní zákrok a skóre tak zůstalo na stavu 0:1. 

Zahozená penalta v poslední minutě

Druhá půle začala stejně, jako skončila ta první - tedy hrou od vápna k vápnu. Důležitý moment ale nabídla 59. minuta, kdy inkasoval druhou žlutou kartu v zápase hostující Polák a domácím se tak naskytla poměrně dlouhá přesilovka. Místo rychlého vyrovnání se ale jejich ztráta zdvojnásobila, když na 0:2 zvýšil zkušený Bulva a poslal svůj gól otci, který už jeho zápasy nemůže sledovat. Další minuty pak přinesly očekávaný tlak Kralup, který nakonec přeci jen vyústil ve snížení. Postaral se o něj nejnebezpečnější hráč domácích Matějíček, který ukličkoval hned tři bránící hráče a křižnou střelou v 82. minutě snížil na 1:2. Tlak domácích gradoval, ale rozhodnout mohli z brejků i hosté. Podivínský ani Janíček ale nemířili přesně. V samotném závěru zápasu pak dostali domácí největší šanci na vyrovnání - sudí Němeček odpískal penaltu. K té se postavil domácí kapitán Řenč, ale ke smůle Kralupských zamířil jen do tyče, a tak všechny body putují do Všestud za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Dalibor Dobiáš - hrající trenér: Opět jsme nehráli špatně, ale bohužel jsme opět prohrávali po chybě brankáře už 0:2. Od 60. minuty jsme hráli přesilovku, když náš bývalý hráč Polák Jakub dostal červenou a začal tlak, který souhrou Šímy, Dobiáše a střelce Matějčka přinesl gól. Tlak se zvyšoval a zrychlením hry po narážečkách jsme donutili soupeře k chybám. V 87. minutě jsme kopali penaltu, ale bohužel náš kapitán Matěj Řenč mířil jen do tyče. V 92. minutě ještě parádním centrem vybídl Šíma Dobiáše, ten bohužel rybičkou přestřelil, a tak je z toho opět prohra. Musíme se poučit a začít proměňovat šance.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Bohužel se nám nedaří tak jako v přípravě. Chybí lehkost a ani jedno utkání po sobě nehrajeme ve stejném složení. Musíme změnit naší hru a hrát jednoduchý fotbal.



Sestavy


FK Kralupy 1901
J. Moučka [-] - R. Kinter [10.0] , J. Šíma [-] , M. Řenč [-] , M. Topor [-] - R. Horváth [-] , P. Vokoun [-] , M. Kefurt [-] (72. M. Pečený [-] ) , M. Kolmistr [-] (74. K. Valdhans [-] ) - J. Matějček [-] , D. Dobiáš [-]


ŽK: 20. R. Horváth , 55. M. Kefurt - 12. J. Polák . ČK: 59. J. Polák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - NOVÁK Vladimír (N), WALTER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.