Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín veze ze Mšena bod


0

Překvapivé vzepětí předvedli ve Mšeně fotbalisté Hořína, kteří dokázali v průběhu druhého poločasu stáhnout dvoubrankové manko a přivézt tak z horké půdy cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned ve 2. minutě

Favoritem utkání byli určitě domácí fotbalisté, kteří dokázali vyválčit bod z obou velmi těžkých zápasů. Tentokrát ale nezačali vůbec dobře, když jejich obrana nezachytila dlouhý nákop, míč se po několika odrazech dostal až k Žídkovi, a ten se z těžké pozice trefil krásně. 0:1. Hned ve 4. minutě bylo ale vyrovnáno. Postaral se o to Šledr, který byl ve vápně trochu zbytečně faulován Finkousem a kopala se penalta. Tu proměnil Závěšický a začínalo se odznova. Rychlé vyrovnání dodalo domácím energii a ti se tlačili na útočnou polovinu. Hrozili zejména po své pravé straně, kde měli problémy hostující Holoubek s Finkousem, ale gólové vyjádření nepřicházelo. Domácí si naopak museli dávat pozor na rychlé brejky Hořína, které byly velmi nebezpečné. V jednom dobrém uklouzl Žídek, poté předvedli pěknou akci Žemlička s Jonášem, Liškova střela ale cíl nenašla. Do vedení mohli jít domácí ve 37. minutě, když využili ztrátu Hořína k rychlému brejku. Landsman v brance ale výborně zasáhl. To se mu ale už nepodařilo v 44. minutě, kdy se k míči dostal ve vápně Závěšický a přidal svou druhou branku v zápase. 2:1. Tímto gólem do kabin první půle skončila.

Hořínské zmrtvýchvstání

Hořínským po vystřídání vyšel úvod do druhé půle, ale zabrzdila je branka v jejich síti. V 56. minutě po hezké kombinaci zvýšil vedení R. Kolumpek na 3:1 a zdálo se být rozhodnuto. Zvrat ovšem přinesla 65. minuta, kdy Žemlička využil chybnou rozehrávku domácích a stáhl náskok opět jen na jedinou branku. 3:2. Od této chvíle byl Hořín lepším týmem a jednoznačně šel za vyrovnáním. Prosazovala se zejména středová řada Landsman - Žemlička. Hlavičku prvního jmenovaného ale Hnízdil vyrazil. V 78. minutě se ale hosté už dočkali - perfektně totiž provedli akci po autovém vhazování. Jonáš vhodil na Landsmana, ten sklepl pro Žemličku, jehož střelu zastavila až síť. 3:3. Závěrečnou šanci Loužeckého pak Mšeno přežilo a šlo se do penalt. Domácí je kopali zatím v každém jarním zápase, a tentokrát úspěšně. Připisují si tedy nakonec dva body. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: V jarní části jsme už mohli mít 9 bodů, ale bohužel máme jen 4. Zopakovat potřetí za sebou výsledek 3:3 je celkem rarita. Ale ztratit podruhé za sebou vedení o 2 branky během pár minut je na hlubší zamyšlení, to by se nám stávat nemělo. Remíza je nakonec asi spravedlivá a ten bod navíc jsme si asi zasloužili více my. Pochvalu v tomto zápase zaslouží pouze 2 gólový Závěšický a pak také Stejskal.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Po úspěšném leč někdy i infarktovém domácím zápase jsme chtěli v dalším bodovat. Pro mužstvo by každý bod byl vzpruhou do dalších zápasů, které nás budou čekat. Do zápasu jsme nastoupili již s Michalem Holoubkem, ale bez Jirky Kettnera, který se necítil dobře a bez opozdilce Zbyňka Loužeckého, který dorazil k zápasu o cca 20 minut později (myslel si, že zápas je až v neděli 27.3.). Začali jsme dobře, ale zbytečným faulem jsme dopustili rychlé vyrovnání a od té doby jsme měli problémy na levé straně, kde nefungovala spolupráce mezi Holoubkem a Finkousem. Bohužel i další naši hráči působili zakřiknutě a většinu času jsme trávili na naší polovině. Snažili jsme se přecházet do rychlých brejků, kde jsme viděli mezery, ale tyto naše pokusy končily na špatné přihrávce nebo nedostatečném pohybu. Jediné co jsme získávali, byly žluté karty za mluvení (Pastir, Holoubek) a po faulu i Polanský. Přesto jsme se do šancí dostávali, ale bez gólového zakončení. Místo abychom alespoň udrželi remízový stav, dopustili se naši hráči chyby, za kterou zaplatili brankou ve 44. minutě. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, ale zmrazil nás třetí gól v naší síti. Budíčkem byla zlepšená hra a napadání středové řady a z toho plynoucí snížení. Nakonec jsme dokázali i vyrovnat, vstali jsme z mrtvých a bereme zasloužený bod.



Sestavy



AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , M. Jonáš [-] - M. Holoubek [-] , A. Finkous [-] (46. J. Kettner [-] ) , J. Liška [-] (74. Z. Loužecký [-] ) , P. Landsman [-] , V. Žídek [-] - Š. Žemlička [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 21. R. Polanský , 38. F. Pastir , 42. M. Holoubek .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.