3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:45

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín se zvedá a odnesly to Horní Počaply


Branky


0

V minulém kole si Hořínští přivezli cenný bod ze Mšena, který dnes dokázali potvrdit na domácím hřišti. Hořín tak uniká do klidných pater tabulky, zatímco Počaply musí i nadále naplno bojovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořín je lepším týmem

Ještě větší problémy než obvykle řešili v týdnu před zápasem proti Horním Počaplům v Hoříně. Nakonec se však všichni marodi až na J. Kettnera marodícího s kotníkem stihli dát dohromady a zabojovat o další body proti soupeři, za kterého tentokrát příliš lužeckých posil nenastoupilo. Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí a už ve 3. minutě mohli jít do vedení. P. Landsman ale Šmejkala nepřekonal. V 9. minutě už se ale skóre měnilo - domácí totiž předvedli rychlou a účelnou akci po ose Jonáš - Polanský - Žídek a mohli slavit. 1:0. Hosté hrozili především ze standardních situací, které ale dobře hrající domácí obrana spolehlivě odvracela. V 34. minutě tak Hořínští přidali druhou branku. Žemličkovu ránu sice nejprve zastavilo břevno, odražený míč se ale dostal k Finkousovi, který z levé strany zamířil přesně. 2:0. Pro Finkouse se jednalo o první branku v dresu nového klubu. Tím také první poločas skončil.

Pouze jalový tlak Počapel

Herní obraz se ani ve druhé půli vůbec nezměnil. Hosté se snažili útočit, jejich snaha ale narážela na výborně hrající domácí defenzivu, která před svého brankáře nepouštěla žádné nebezpečí. To tak opět přicházelo pouze ze standardních situací, ale ani z nich žádná vyložená šance nepramenila. Domácí trpělivě čekali na své šance z brejků, a ty nakonec přicházely. Kámen úrazu však přicházel při finální přihrávce, která domácí borce hned několikrát neposlechla a z nadějných akcí nebylo nic. Rozhodnutí přišlo v 84. minutě, když akci Žídka se Žemličkou zužitkoval Polanský a uzavřel tak stav zápasu na 3:0. V samotném závěru ještě musel domácí brankář dokázat, že si zaslouží čisté konto a vytáhl vynikající zákrok. Hořín tak porazil Horní Počaply bezpečně 3:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Celé mužstvo podalo dobrý výkon a body si plně zaslouží. Opět jsme se mohli opřít o novou stoperskou dvojici R.Rulec,F.Pastír a to samé může říci o středové řadě v čele s Žemličkou a P.Landsmanem. Velký kus práce pro tým udělali i další včele s marodem Žídkem. Konečně se prosadil Richard Polanský.

TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - vedoucí mužstva: V zápase jsme měli sice více ze hry, ale za celý zápas jsme nedokázali pořádně vystřelit na branku. Soupeř hrál efektivně, pozorně bránil a z rychlých protiútoků dokázal trestat naše chyby v obraně.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , M. Holoubek [-] , M. Jonáš [-] - A. Finkous [-] , J. Liška [-] (46. Z. Loužecký [-] ) , P. Landsman [-] , V. Žídek [-] - Š. Žemlička [-] , R. Polanský [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - P. Tauchman [-] , P. Lédl [-] , D. Slezák [-] (46. R. Tichý [-] ) , P. Švihovec [-] - P. Dohnal [-] (87. J. Petera [-] ) , J. Vrňák [-] , V. Jung [-] (75. J. Váňa [-] ) , J. Žídek [-] , F. Jirkovský [-] - P. Bánovčin [-]

ŽK: 27. P. Landsman , 65. M. Jonáš , 72. M. Holoubek - 17. J. Žídek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šťastný Pavel - ŠNÝDR Miroslav, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.