J. Těšík 39. (vl.)
1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany dokázaly zvítězit ve Vojkovicích


Branky


39. J. Těšík (vl.) - 64. P. Špička , 70. O. Morávek , 76. L. Tlustý
0

Snad ještě větší překvapení než výhra Vehlovic nad Libiší se urodilo ve Vojkovicích. Podceňované Dolany, které sbírají body především doma, totiž dokázaly zaskočit favorita a vezou domů vítězství!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké trápení Vojkovic

Pohled do tabulky ukazoval na jasného favorita, kterým byl domácí celek, což se také hned od úvodu zápasu na hřišti velmi jasně ukazovalo. Domácím se dařilo velmi snadno překonávat nepohyblivou obranu Dolan a mířit tak na branku náhradního gólmana Jiřího Nejedlého. Řešení finální fáze ale nebylo jejich silnou stránkou, když mnoho nadějných situací skončilo kdesi v rohu hřiště. Několik akcí ale přeci jen bylo vyřešeno velmi pěkně, pro změnu ale vázlo zakončení. Jediný nesmělý pokus hostí zaznamenal Špička, jehož střela z obrovské dálky ale proletěla jen těsně nad brankou. Po půlhodině hry se hra začala vyrovnávat a hosté mohli jít do vedení. Chyba domácího gólmana, který se nechal přeskočit míčem ale skončila pouze břevnem. Podobně míč padal do branky i na druhé straně, ale ani domácí se díky skvělému zákroku Nejedlého radovat nemohli. Střelecké trápení tak museli utnout sami hosté, a to ukázkovým vlastním gólem. Do vlastní sítě zamířil pěkně patičkou Těšík a určil tak poločasový stav na 1:0. 

Velký a překvapivý obrat

Zdálo se, že by gól do šaten mohl Vojkovické uklidnit a ti by mohli ze zabezpečené obrany čekat na chybu soupeře. Opak byl ale pravdou. Hosté se totiž nečekaně vzepjali k výbornému výkonu a od 60. minuty se začaly dít věci. Nejprve se se štěstím k míči ve vápně dostal Špička po skvělém vyvezení od O. Morávka a zkušeně po zemi zakončil. 1:1. To ale nebylo zdaleka vše! Na 1:2 totiž po exkluzivní akci plné narážeček otočil v 70. minutě O. Morávek. Další slovo si vzaly Vojkovice, dokázaly ale spálit prvotřídní tutovku. Krásnou akci na levém křídle totiž dokázalo zhatit nepřesné zakončení z hranice malého vápna. V 76. minutě tak mohlo být dílo zkázy pro domácí dokonáno, když se z dorážky prosadil Tlustý. V závěru už se domácí nedostali k ničemu většímu než k několika závarům, které však Nejedlý bravurně vyřešil a hosté tak slaví nečekané vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva: Za prvních 30 minut bychom si zasloužili pár facek, za zbylé dvě třetiny zápasu pak klobouk dolů, hráči si uvědomili, co je to bojovnost. Je potřeba hrát s koncentrací po celý zápas. Podobný výpadek jako na začátku mohl znamenat rychlé rozhodnutí zápasu. Také velké množství zbytečných ztrát míče. Líný pohyb bez míče, tohle všechno bylo na naší hře vidět. Opět jsme začali pořádně hrát až po obdržené brance. Zlepšeme to. Výborná zpráva je, že i bez dvou hráčů základní sestavy a při vědomí, že jsme se od začátku sezony nesešli v plné sestavě, jsou tři body zlaté. Nepokažme si to hned další zápas doma s Vehlovicemi. Zároveň bych chtěl pochválit trojici rozhodčích za výkon, neboť vypjaté momenty eliminovali v zárodku a přispěli k hladkému průběhu hry.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - P. Král [-] , J. Juklíček [-] , T. Jonák [-] (66. V. Široký [-] ) , L. Plicka [-] (71. J. Stuchlý [-] ) , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , D. Šerhant [-] , K. Pražák [-] , J. Čvančara [-] (37. J. Šaroch [-] ) , L. Veselý [-] (81. T. Hubička [-] )

TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - O. Morávek [-] , F. Lejsek [-] , J. Těšík [-] (84. R. Hulínský [-] ) , M. Semerád [-] - P. Holeček [-] , J. Zavadil [-] , P. Špička [-] , K. Žlab [-] , L. Tlustý [-] (88. J. Svojsík [-] ) - J. Vondra [-] -

ŽK: 85. J. Juklíček - 18. P. Špička , 79. L. Tlustý , 82. J. Zavadil .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.