4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek na jaře šlape!


Branky


0

Velmi dobře začali druhou část sezony fotbalisté Velkého Borku a už se dostali před klopýtající Pšovku B na druhé místo tabulky. S Obřístvím si poradili jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odolávají půl hodiny

Nejen vynikající defenziva, jak byl již zvykem z podzimní části, ale i výrazně zlepšená ofenzivní část hry nyní zdobí fotbalisty Velkého Borku. Do velké formy se totiž dostal zkušený Štrupl a činí se také nová tvář Růžička. Ale i Obříství se daří, a to zejména na domácím hřišti. Tam dokázali jeho hráči vydolovat tři body proti Dolním Beřkovicím i proti Vysoké, zatímco v Hoříně neuspěli. Favorit byl ale dnes jasný a pokud chce Velký Borek pomýšlet na nejvyšší příčky, musel uspět. Začátek ale nikterak přesvědčivě ze strany domácích nevypadal. Hosté se totiž dokázali po hřišti dobře pohybovat, rychle přistupovat ke svým soupeřům a celkově (jak je jejich dobrým zvykem) velmi zodpovědně bránit. To se jim dařilo až do 27. minuty, kdy si Velký Borek pomohl k první brance standardní situací. Rohový kop se dostal až k Lamačovi, které zavěsil. 1:0. Od této chvíle převzali domácí otěže zápasu a svého soupeře vůbec nepouštěli do hry. Odměnou jim byl druhý gól v brance soupeře, o který se postaral Růžička, pro nějž to byla první trefa v novém dresu. Poločasový výsledek 2:0 odpovídal dění na hřišti.

Obříství se snaží, ale marně

Ani druhý poločas rozhodně nenabídl od hostů nějaký odevzdaný výkon, kvalita ale byla na straně domácího celku. Obříství se sice snažilo a místy dokázalo být svému soupeři vyrovnaným protivníkem, velmi rozdílná ale byla efektivita ve finální fázi. Domácí hráči totiž dokázali trestat chyby a vyrážet do rychlých brejků po každé ztrátě svého soupeře. Tento účinný styl hry vedl k dalším dvěma brankám v síti hostů. Nejprve se v 53. minutě prosadil Štrupl a skóre zápasu uzavřel v minutě 67. svou druhou brankou v zápase Lamač. Domácí tak poskočili na druhé místo tabulky a rozhodně hodlají ještě zle potrápit vedoucí Tišice. Hosty nemusí jejich prohra příliš mrzet, jelikož další konkurenti v boji o záchranu také ztráceli, a tak si Obříství stále drží nadějný náskok.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Dnes jsme přijeli do V. Borku s cílem potrápit nebo dokonce překvapit domácí. To se nám bohužel dařilo pouze 30 minut. Pak domácí využili rohový kop ke vstřelení branky a zbytek poločasu se hrál jasně v režii domácích. Ti byli po celý zápas rychlejší, důraznější a nebezpečnější. Důležité bylo, že dovedli potrestat naše chyby rychlými a ukázkově zakončenými akcemi. Kluci se snažili hrát až do konce zápasu a vytvořili si i chvilkový tlak, ale bohužel překonat obranu domácích se nám nepodařilo. Domácí vyhráli zaslouženě a potvrdili, že patří k tomu lepšímu v okresním přeboru.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (62. R. Kubina [-] ) , J. Růžička [-] , L. Krajník [-] (76. P. Nesládek [-] ) , F. Lamač [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] , J. Doležal [-] , M. Kubišta [-] (80. Z. Vavrek [-] )

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - P. Beran [-] (66. L. Veltruský [-] ) , J. Vondrák [-] , J. Hašourek [-] , M. Vrábel [-] (67. V. Svatoň [-] ) - J. Šulc [-] , L. Tichota [-] , P. Litera [-] , S. Chvátal [-] , P. Herynk [-] - M. Doležal [-] (60. P. Verbíř [-] )

ŽK: 65. P. Beran , 77. L. Tichota .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.