Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy v poklidu zdolaly Pšovku B


Branky


0

Žádné pochyby o vítězi zápasu nepřipustili fotbalisté domácích Všestud a po jednoznačném průběhu zaslouženě porazili trápící se Pšovku. Nasázeli jí na cestu pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odolávali jen krátce

Opět silně poslepovaná sestava Pšovky se pokusila alespoň trochu odčinit ostudu, kterou si utrhla v minulém kole nedohraným zápasem na půdě Libiše B. Tentokrát bylo na utkání přítomno 14 hostujících hráčů, což dávalo silnou naději na úspěšné odehrání 90 minut. Favoritem ale byli vzhledem k okolnostem domácí fotbalisté, kteří také svou roli od úvodních minut potvrzovali. Drželi míč častěji na svých kopačkách, ve finální fázi jim ale často scházela větší přesnost. Výsledkem tak byly pouze střely z větší vzdálenosti, které rozchytaly gólmana Netolického v brance. Horko před hostující bránou začalo být okolo 20. minuty. Tlak začal nabývat na síle a fyzicky nepřipravený tým hostí jen stěží odolával atakům mnohem pohyblivějšího soupeře. Ze hry navíc musel pro zranění odstoupit stoper Zejda. Poprvé se skóre měnilo ve 25. minutě. Hakl dokázal i trochu se štěstím projít po autovém vhazování až před branku a střelou na bližší tyč se nemýlil. 1:0. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat - rohový kop na zadní tyči vrátil před branku Podivínský a stoper Rada neměl se zakončením problém. 2:0. Hosté nejevili žádné větší známky útočné aktivity, a tak mohl být domácí gólman Lorenc až na několik odkopů míče naprosto v klidu.

Drtivá převaha domácích

Úvod druhé půle přinesl poslední vzepětí Pšovky. Ta prvních 5 minut předváděla věc dosud v jejím podání nevídanou - tedy kombinaci. A dokonce se jí jedna pěkná podařila až do gólového zakončení. Od stoperů se míč dostal k Netolickému, který odevzdal na střed Hykovi a naběhl si. Střední záložník hostí poslal milimetrovou přihrávku a Netolický se z poměrně ostrého úhlu trefil přesně mezi Lorencovy nohy. 2:1. Obdržená branka ale jako by domácí opět probudila a na hřiště bylo od té chvíle pouze jedno můžstvo. Hned v 55. minutě se Všestudům povedl nádherný brejk, který táhl po levé straně Podivínský, přihrávkou našel nabíhajícího spoluhráče a Švancara nádhernou pumelicí z jedné nedal Netolickému šanci. 3:1. Zbytek zápasu už byl pouze otázkou skóre, jelikož viditelně unavení Pšované museli odrážet jeden útok soupeře za druhým a sami se na nic nezmohli. V bráně nakonec skončily dva z mnoha pokusů Všestud. Nejprve Hyka fauloval pronikajícího útočníka a kopala se penalta, kterou proměnil Hakl, aby z poslední akce zápasu završil skóre na 5:1 Podivínský, který zůstal při rohovém kopu úplně sám na malém vápně a k přesnému zakončení ani nemusel vyskočit. Všestudy tak v poklidném tempu zvítězily.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Běhat jsme vydrželi asi 20 minut. Potom jsme fyzicky odpadli a na naši bránu se valil jeden útok za druhým. Dopředu jsme předvedli za celý zápas jedinou pěknou akci zakončenou gólem, jinak se naše ofenzivní aktivita odehrávala podle scénáře: odkop od brány (zakopal jsem si dnes pořádně) - souboj (někdy ani to ne) - ztráta - zoufalý návrat do předem připravených pozic. Domácí předváděli pěkné akce a výsledek je pro nás ještě milosrdný.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , K. Závacký [-] , P. Koudelka [-] , R. Samek [-] - J. Polák [-] , M. Švancara [-] (73. Š. Reľovský [-] ) , M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] - F. Janíček [-] , V. Podivínský [-]

FK Pšovka Mělník B
J. Netolický st. [-] - V. Urban [-] , M. Král [-] , L. Kettner [-] , J. Netolický [-] , M. Král [-] , M. Hyka [-] , J. Voleman [-] , K. Vlasák [-] , V. Zejda [-] (17. T. Harant [-] ) , F. Drápal [-]

ŽK: 23. M. Hakl - 60. J. Netolický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRINC Jiří - KUDRNA Pavel, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.