1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství se rozešlo s Vojkovicemi smírně


Branky


0

I dva body po penaltovém rozstřelu jsou v současné situaci pro Vojkovice cenné. Hostům se totiž na jaře zatím vůbec nedaří a v Obříství se nehraje jednoduše žádnému týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól v síti Vojkovic

 

Dalšího silného soupeře z popředí tabulky přivítali na svém hřišti fotbalisté Obříství. Tentokrát ale o nějakém podcenění nemohla být řeč, jelikož úvod jara nezastihl Vojkovické v dobré formě a ti přijeli bojovat o napravení své reputace. Začátek zápasu ale zastihl v lepší pohodě domácí tým. Ten se snažil o včasné napadání rozehrávky Vojkovic, což se mu také úspěšně dařilo. První branka utkání přišla v 9. minutě, kdy nádhernou střelu Šulce dorazil do brány Doležal a domácí šli do vedení 1:0. Převaha se ale postupně začala přesouvat na kopačky hostujícího celku, jehož šance přicházely zejména ze standardních situací. Obrana Obříství v čele s gólmanem Králem ale byla pozorná a domácí tak v poločase drželi nadějný jednobrankový náskok.

Vyrovnání těsně před koncem

Obraz druhého poločasu se velmi podobal závěru toho prvního. Domácí tým pozorně bránil a hosté si díky lepší práci s míčem vypracovávali herné převahu, kterou narušovali hráči Obříství pouze rychlými brejky. V tomto duchu se nesl celý druhý poločas a z jednoho protiútoku mohlo přijít rozhodnutí v 85. minutě. V té době totiž mohl navýšit vedení domácích Verbíř, který ale sám před brankářem Heimrathem st. přestřelil. A tak přišel trest. Domácí obránci si totiž tentokrát nedokázali poradit s centrem z levé strany, který se tak dostal až na volného Šerhanta, a ten dvě minuty před koncem vyrovnal. V závěru zápasu se ještě do statistik zapsal domácí náhradní gólman Novák, který tentokrát dostal příležitost předvést své umění v poli, ale na své vystoupení nebude vzpomínat rád. Po odehrání míče totiž dojel hostujícího kapitána Pražáka a po 6 minutách na hřišti se musel pakovat pod sprchy. Závěrečný penaltový rozstřel vyšel lépe Vojkovicím, které byly po pozdním vyrovnání v lepší psychické pohodě a zásluhou rozhodujícího kopu Juklíčka vezou domů dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Máme za sebou 1/3 jarních odvet. Na podzim jsme měli po těchto zápasech pouze 1 bod. Nyní po sérii zápasů s mužstvy z první poloviny tabulky jich máme 7. Všechny tyto body si kluci poctivě vydřeli a patří jim za to dík. Moc nechybělo a plně jsme bodovali i včera z Vojkovicemi. Kluci plnili taktické pokyny a včas napadali rozehrávku soupeře. V závěru se ale bohužel naplnilo známé nedáš-dostaneš, a tak si dva body odváží náš soupeř.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , J. Hašourek [-] , J. Vondrák [-] , P. Beran [-] (69. S. Chvátal [-] ) - P. Litera [-] , L. Tichota [-] (84. R. Novák [-] ) , P. Herynk [-] , J. Šulc [-] - M. Doležal [-] (60. P. Verbíř [-] ) , J. Hovorka [-] -

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - M. Tetiva [-] , T. Hubička [-] , J. Stuchlý [-] , P. Král [-] (78. J. Šaroch [-] ) , J. Juklíček [-] , L. Plicka [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , D. Šerhant [-] , K. Pražák [-]

ŽK: 58. L. Tichota - 34. P. Král , 35. L. Plicka . ČK: 90. R. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - KOZLÍK Petr, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.