T. Dinka 65.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy se k záchraně nepřiblížily


Branky


0

Povinnost bodovat na vlastním hřišti nesplnili hráči Veltrus. Ti přivítali nevyzpytatelný Hořín a hosté si po dvou brankách Polanského odvážejí všechny body. Domácím se boj o záchranu komplikuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Polanského před půlí

Prvních deset minut zápasu se odehrálo uprostřed hřiště a mužstva se nejprve oťukávala. Právě na konci desáté minuty se po rychlém seběhnutí Žemličky a dlouhém pasu Pastira do zakončení dostal prvně jmenovaný, ale jeho střela šla nad domácí branku. Uprostřed hřiště sváděli těžké souboje hostující kapitán P. Landsman s leadrem domácí středové řady Melišíkem. Hosté dokázali domácí rozehrávku především zásluhou Žídka dobře napadat a dostávali se do zajímavých situací v okolí vápna. Jejich kombinace před vápnem domácích ale často k zakončení nevedly a střely z dálky neměly patřičnou razanci. Stejně dopadl i Liška po rohovém kopu, když přestřelil domácí branku. Domácí hrozili zejména dlouhými pasy do obrany Hořína, ale s těmi si dobře poradila pozorná obrana v čele s brankářem T. Landsmanem a režisérem celé zadní řady Romanem Rulcem. Když už se zdálo, že obě mužstva půjdou do kabin za stavu 0:0, udeřili hosté. Po ose P. Landsman - Žemlička - Polanský se prosadil posledně jmenovaný a hosté tak šli do kabin s těsným náskokem.

Hořín hájí těsný náskok

Po změně stran měl na kopačce další branku Žemlička, ale mířil pouze do brankáře domácích Nádeníka. Poté zvýšili svou útočnou aktivitu i domácí a diktovali tempo zápasu. Jejich útoky ale s přehledem odrážela obrana hostí. V 56. minutě mohli domácí vyrovnat, ale chybělo jim trochu štěstí, když se nakopnutý míč do pokutového území Hořína otřel pouze o tyč. V 59. minutě naopak udeřilo na druhé straně. Po pasu od Pastira a rychlém uvolnění Žemličky šli Hořínští do přečíslení a po vybídnutí Žemličkou se Polanský nemýlil. 0:2. To ale nebyl konec nadějí Veltrus, protože naději dala domácím situace z 65. minuty, kdy Pastir chybnou rozehrávkou dal možnost domácím a ti z rychlého protiútoku snížili zásluhou Dinky na 1:2. Tato situace domácí tým nakopla a hosty musel skvělým zákrokem podržet brankář. Hosté se ale oklepali a Žídek po souhře se Žemličkou bombou nastřelil tyč. Konec zápasu zastihl v lepší formě Hořínské, kteří nepouštěli svého soupeře do většího tlaku a sami hrozili z brejků. Hosté tak dokázali uhájit cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu



AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Sestava se začíná usazovat v mezích hráčských možností a kluci se dokáží soustředit na pokyny, které dostávají jako tým. Mužstvo dokázalo zbořit další mýtus a vyhrát ve Veltrusích.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Seidel [-] , L. Smetana [-] , P. Kubata [-] (46. J. Prantl [-] ) , M. Melišík [-] , R. Soudský [-] , F. Hofman [-] , M. Šváb [-] (46. T. Dinka [-] ) , J. Bittner [-] , S. Sýs [-] (72. A. Krejza [-] ) , O. Packa [-] (81. J. Šnajdr [-] )

AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , M. Holoubek [-] , M. Jonáš [-] - A. Finkous [-] (86. V. Žejklic [-] ) , J. Liška [-] (79. Z. Loužecký [-] ) , P. Landsman [-] , V. Žídek [-] - Š. Žemlička [-] (90. J. Kettner [-] ) , R. Polanský [-]

ŽK: 70. J. Prantl , 80. R. Soudský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - VÁŽAN Radek, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.