1:2
(0:0)
65. J. Seidel
86. M. Melišík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy zvítězily v Beřkovicích


Branky


59. J. Kaňka - 65. J. Seidel , 86. M. Melišík (p.)
0

Veltrusy vezou překvapivou výhru z Dolních Beřkovic, díky níž se i nadále drží na dostřel svým konkurentům v boji o záchranu. Domácí tým se naopak na jaře propadá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod bez gólů

Po úvodní výhře nad rezervou Pšovky se Veltrusy vrátily k bodové mizérii z podzimní části sezóny a odrazovým můstkem k záchraně jim mohl být zápas proti Dolním Beřkovicím, které sice během zimy posílily, na výkonech se to ale nikterak neprojevilo. Domácí navíc tentokrát měli problémy se sestavou, ze které vypadli oba obvyklí brankáři Chabada se Štěpánkem a mezi tři tyče tak musel obvyklý žolík do útoku Patera. V sestavě se objevil také zkušený Šoltés, který k ostrému zápasu nastoupil po více než dvou letech či mladinký Hrdlička (16), pro nějž to byl první start od úvodní minuty. Od první minuty bylo zřejmé, že Veltrusy vycítily šanci bodovat a jdou bodům naproti. Domácí se snažili o rozehrávku, ta jim ale proti srdnatě bojujícím hostům vázla. A protože ani hosté nedokázali ke své bojovnosti přidat potřebnou kvalitu, hrál se nepříliš pohledný fotbal od vápna k vápnu. Za zmínku stojí snad pouze únik jednoho z hostujících hráčů, jeho nájezd z úhlu ale gólman Patera pokryl, a tak v první půli gól nepadl.

 

Veltrusy obrací vývoj

Ve druhém poločase se hra přeci jen začala trochu rozhýbávat, jelikož ani jednomu z týmu bod za remízu nestačil. Velkou šanci měli v úvodu poločasu domácí. Po přidržení Těmína ve vápně soupeře totiž sudí Blahout nekompromisně nařídil penaltu. K té se postavil Trubička, ale branku přestřelil! Skóre se tak poprvé měnilo až v 59. minutě a domácí už neproměněná penalta nemusela tolik mrzet. Postaral se o to Mucek, který poslal přihrávku za obranu na Kaňku. Domácí útočník si v sólovém úniku poradil s přehledem a otevřel skóre. 1:0. Hosté ale nesložili zbraně, začali svého soupeře přehrávat a vyrovnání se dostavilo hned po 6 minutách. Průnikovou přihrávku za domácí obranu totiž dostihl Seidel, ze strany postupoval na Pateru a nemýlil se. 1:1. Když už se zdálo, že zápas spěje k remízovému konci, udeřili opět hosté, kteří už v utkání pokračovali bez svého vedoucího Podskalského, který byl vykázán mimo prostor laviček za urážlivé chování. Pískala se totiž další penalta, o kterou se postaral svým podražením domácí Mucek. K penaltě se postavil Melišík a s přehledem skóroval, a tak všechny body putují do Veltrus, které ale vzhledem k výhře Kralup zůstávají poslední.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jakub Hájek - záložník: Zápas se mi hodnotí těžko, protože v naší hře není prostě nic. Chybí klidná rozehrávka, kvalita a především bojovnost. Největší problém u nás na jaře je pokora a snaha porvat se o výsledek, jako to od začátku jara hrají mužstva proti nám. Stejně jako v tomhle zápase Veltrusy, které v zápase makaly od první minuty a přehrály nás bojovností, ke které ve druhém poločase přidaly kvalitu. Bohužel z naší strany nelze pozitivně hodnotit nic, až na výkon Patery a Šoltése, který nastoupil po více než 2,5 letech k ostrému zápasu a jejich výkon snesl měřítka dobrého výkonu. Špatný výsledek nejen v tomhle zápase si beru na svoje triko, protože ze své pozice středního záložníka bych měl předvádět lepší výkony. Špatný začátek jara můžeme napravit příští týden v Kralupech, kde se můžeme odrazit k dobrým výsledkům.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Patera [-] - M. Šoltés [-] , P. Pavlus [-] , M. Pexa [-] , J. Žižka [-] - A. Mucek [-] , J. Hájek [-] , J. Trubička [-] , J. Těmín [-] - J. Kaňka [-] - F. Hrdlička [-] (86. D. Plzák [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Bittner [-] , R. Soudský [-] (75. J. Šnajdr [-] ) , O. Packa [-] , L. Smetana [-] , M. Šváb [-] (80. T. Podskalský [-] ) - M. Melišík [-] , F. Hofman [-] , J. Seidel [-] (68. J. Prantl [-] ) - P. Kubata [-] - L. Balzer [-]

ŽK: 62. J. Kaňka , 63. J. Žižka , 81. A. Mucek - 61. F. Hofman , 62. M. Šváb , 64. M. Melišík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.