2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství přerušilo sérii Dolan


Branky


0

Hráčům Obříství, konkrétně jejich nejlepšímu střelci Hovorkovi, se podařilo zastavit rozjeté Dolany a připsali si tak veledůležité záchranářské body. Gólman Král navíc slaví čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól domácích v závěru poločasu

Pod dohledem sudího Stibůrka vyběhli k zápasu hráči týmů, které ještě ani zdaleka nejsou zachráněny. Dal se tak očekávat tuhý boj o každý metr hřiště, do kterého ale mohli jít s o něco lepším sebevědomím hosté, kteří dokázali uspět ve třech předešlých zápasech. V jejich brance se opět objevil Jiří Nejedlý, který se v minulých utkáních prezentoval skvělou formou. Hosté přijeli se svou tradiční taktikou smrtících brejků, proti bojovné obraně domácích se ale příliš neprosazovali, protože jejich útoky často končily pouze standardní situací. Z těch se hostům otevřít skóre nepodařilo, přestože každá rozehrávka zaváněla nebezpečím pro Královu branku. Rozdíl v bojovnosti byl na hřišti znát a i díky ní se domácí dostávali do šancí. Skórovat mohl Šulc, ale samostatný únik zakončil extrémně nepřesně. Lépe se vedlo ve 39. minutě Hovorkovi, který dokázal individuálně projít hostující obranou a navíc přidat ke svému sólu i přesnou přízemní střelu. Domácí tak šli do poločasové přestávky s jednobrankovým náskokem.

 

Hovorka přidává druhou branku

Začátek druhé půle přinesl poněkud pozměněný obraz hry. Hosté totiž pochopili, že pokud si chtějí odvézt nějaké body, musí se tlačit před soupeřovu branku. To také činili a nadělali tak domácí obraně spoustu problémů. Na druhé straně se tím ale otevírala okénka v obraně, čehož k rychlým útokům tentokrát s radostí využívali domácí. Zakončení obou týmů ale bylo slabé a gólově proměněn nebyl ani pokutový kop nařízený pro domácí za ruku jednoho z obránců Dolan. Hosté se i nadále tlačili do útoku a v jednom okamžiku byli vyrovnání opravdu blízko. Obříství ale od inkasování uchránila tyč, a tak přišla pojistka. Zhostil se jí opět domácí střelec Hovorka, který předvedl další pohlednou akci a mohl slavit. Obříství se tak po výhře 2:0 na svého soupeře bodově dotáhlo, oba týmy ale budou muset bojovat i v dalších zápasech.

 

 Do druhého poločasu nastoupili hosté s rozhodnutím zápas vyrovnat a několikrát nás zatlačili na naši polovinu. Tím se nám otevřela obrana a my chodili do rychlých protiútoků. Ovšem snaha z obou stran byla marná.  My neproměnili ani penaltu po ruce hostujícího obránce. Hosté dále hrozili a v jednom okamžiku nás zachránila tyč. A tak nakonec opět vzal vše na sebe Hovorka a svým druhým gólem zápas rozhodl. Již před druhou brankou měl tento hráč několik příležitostí, ale vždy tomu něco chybělo.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Kluci dostali za úkol předvést bojovnou hru jako s Vysokou a s D. Beřkovicemi. Z celkového pohledu se to určitě klukům povedlo a hlavní je zisk 3 bodů. Zápas nebyl ale rozhodně jednoduchý. Soupeř má ve svých řadách zkušené borce, kteří umí míč podržet a přesně rozehrát. Jako nám minule ve Vehlovicích chyběla touha po vítězství, tak dnes jsme ji měli větší než hosté a 3 body zůstaly zaslouženě doma.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , J. Hašourek [-] , P. Beran [-] , J. Vondrák [-] - P. Herynk [-] (61. S. Chvátal [-] ) , L. Tichota [-] , J. Šulc [-] (77. P. Verbíř [-] ) , P. Litera [-] - J. Hovorka [-] (90. L. Veltruský [-] ) , M. Doležal [-] (69. T. Puss [-] )

TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - P. Halík [-] , M. Semerád [-] , T. Svoboda [-] , J. Těšík [-] - J. Zavadil [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , O. Morávek [-] (80. F. Lejsek [-] ) - J. Vondra [-] , J. Kopecký [-] (46. P. Holeček [-] )

ŽK: 39. P. Herynk , 45. P. Beran , 57. M. Doležal - 29. L. Tlustý , 52. J. Zavadil , 53. T. Svoboda , 69. P. Halík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - NĚMEČEK Libor, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.