Pšovka přestřílela Hořín


Branky


16. J. Gabčo , 58. J. Gabčo (p.) , 66. R. Dvorný , 84. R. Dvorný - 38. P. Landsman , 59. P. Landsman , 62. A. Finkous
0

Zajímavý zápas se sedmi vstřelenými brankami byl odehrán na Pšovce. Domácí s nesmírně silným útokem Dvorný - Gabčo nakonec vstřelili o branku víc a vybojovali tak těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Zkušená obrana a dravý útok - to je cesta, kterou se pro tento zápas vydal B-tým mělnické Pšovky. Duo bombarďáků Dvorný - Gabčo netřeba přestavovat, za zmínku stojí spíš přítomnost dorostence Krále, který si začíná vybojovávat místo v základní sestavě. V základní sestavě hostů se po velmi dlouhé době objevili společně oba Kettnerové - Ondřej a Jiří. Úvod zápasu začala mírným náporem domácí Pšovka, která držela více míč a tlačila se na polovinu soupeře. Z toho nakonec vyplynul první gól utkání, když se v 16. minutě prosadil Gabčo. 1:0. Od tohoto gólu se ale začali více do hry dostávat i hosté a i před Netolického bránou rázem hrozilo nebezpečí. Vyrovnání pak přišlo ve 38. minutě z kopačky kapitána hostujícího celku P. Landsmana. Domácí tak nedokázali využít dobrého vstupu do utkání a v poločase s Hořínem pouze remizovali 1:1.

 

Dva obraty ve skóre

Hořín do druhé půle poslal místo Lišky Finkouse. Tento hráč měl o motivaci postaráno, jelikož (stejně jako například Žemlička) v mládežnických kategoriích oblékal právě dres Pšovky. I přes tuto změnu ale i druhou půli začali lépe domácí a byl to opět Gabčo, který v 58. minutě dokázal zužitkovat penaltu. 2:1. Hosté ale prokázali psychicku sílu a předvedli bleskový obrat. Hned o minutu později totiž Landsman svým druhým gólem v zápase vyrovnal a v 62. minutě už vedli hosté po trefě Finkouse! Bylo zaděláno na drama a domácí tým vrhl síly do útoku. Většinu jeho útoků táhl kvalitním výkonem Šťástka a v 66. minutě už to bylo 3:3. Tentokrát se prosadil Gabčův parťák v útoku Dvorný. Stejný hráč si připravil ještě další dvě dobré šance, ve kterých neuspěl, a tak rozhodnutí přišlo až v 84. minutě, kdy si stejný hráč spravil chuť a uzavřel skóre zápasu. Snahu hostí o vyrovnání zabrzdila 88. minuta a červená karta pro hostujícího středopolaře Landsmana. Pšovka už si výsledek dokázala pohlídat a v pěkném zápase zvítězila 4:3.

 

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Jan Netolický st. - brankář: Vyrovnané a celkem pohledné utkání, ve kterém jsme získali cenné tři body. Z našeho týmu vyčníval Šťástka, který toho spoustu oběhal a rozehrával většinu akcí. Od soupeře musím vyzdvihnout Žemličku a Polanského.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Netolický st. [-] - R. Dvorný [-] , J. Gabčo [-] , M. Král [-] , P. Šuba [-] , P. Šťástka [-] , M. Hyka [-] , D. Šesták [-] , L. Dudok [-] , L. Kettner [-] , F. Drápal [-]


ŽK: 32. D. Šesták , 84. R. Dvorný , 89. M. Hyka - 55. F. Pastir , 57. T. Landsman , 64. P. Landsman . ČK: 88. P. Landsman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIXA Josef - KORTANOVÁ Marie, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.