Dolany doma nestačily na Mšeno


0

Z horké půdy v Dolanech si vezou cenné tři body fotbalisté Mšena, kteří si tak velkou ucestovanou vzdálenost na hřiště soupeře oslavili vítězstvím. Dvěma góly se o to zasloužil Václav Valenta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól úspěšnější

Všechny své ofenzivní hvězdy nasadily do zápasu Dolany. Hosté se naopak potýkali s marodkou a museli sáhnout pro doplnění kádru i do svého B-týmu. Vůbec jim to ale neubralo na chuti do zápasu a začali velmi aktivně. Z drtivého úvodu ale vzešly jen některé nedotažené akce. Po několika minutách se Dolanům podařilo vyrovnat hru a také zahrozit, střely z dálky ale Hnízdil spolehlivě likvidoval. První gól zápasu tak přišel ve 26. minutě z kopačky hostujícího Valenty, který individuálně prošel otevřenou obranou domácích a skóroval. 0:1. Tato branka evidentně zamávala s domácí psychikou a bylo ještě hůře, když ve 28. minutě po hezké kombinaci střílel Guttenberg ml. a jeho střela po teči domácího obránce skončila v brance. 0:2. Potom se opět dostali ke slovu domácí, ale Hnízdil chytal spolehlivě. Přesto byl překonán, když zůstal ve vápně zapomenut zcela volný Špička, který se osamocený nemýlil. 1:2. Chvíli před přestávkou mohlo být pro hosty ještě hůře, když Valenta ve své šanci neuspěl a vzápětí se hnal na Hnízdila zcela sám domácí útočník. Ani domácí ale nedokázali před pauzou už skórovat, a tak o poločas vedlo Mšeno.

 

 

 .

Po vyloučení si hosté hlídají vedení

Druhou půli začali hosté opět aktivně a díky presinku si vybojovali šanci, kterou proměnil Valenta. 1:3. V 53. minutě to ale bylo opět pouze o gól, když obrana hostí předvedla další nedokonalé obsazování hráčů a Vondra se nemýlil. 2:3. Poté se na hřišti začalo poněkud jiskřit, a to především na straně domácích, což odnesl dvěma žlutými kartami během šesti minut zřejmě nejlepší hráč domácích Špička. Při druhém žlutém zákroku byl zraněn stoper a hrající trenér Guttenberg, a tak hosté museli střídat a přeskupit sestavu. Oslabení domácí se sice tlačili za vyrovnáním, to ale znamenalo okénka v jejich obraně. Hráči Mšena ale nedokázali žádný z nadějně se rozvíjejících brejků dotáhnout do konce, a museli se tak o výsledek strachovat až do úplného závěru. Hnízdil ale byl tentokrát opravdu spolehlivý, a tak si hosté vezou z Dolan své první jarní tři body z hřiště soupeře. K vidění bylo pěkné utkání s početnou diváckou kulisou, mnoha dobrými individuálními výkony a výborným výkonem sudího Blahouta. Víc takových zápasů!

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Naši výhru hodnotím jako zcela zaslouženou a jen díky našim nedotaženým brejkům nebylo skóre vyšší. Dobře dnes zahrál celý tým, ale vyzdvihnout musím Hnízdila, který chytal opravdu spolehlivě a také si dobře postavil tyče. Mrzí mě jen další zranění. Uvidíme, jak vážné to bude. Chci zde také poděkovat klukům z béčka, kteří nám dnes pomohli nejen doplnit prořídlý kádr, ale skvěle se ukázali i na hřišti.



Počet diváků: 115. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.