Beřkovice vezou výhru ze Všestud


Branky


0

Poměrně velké překvapení se zrodilo na hřišti Viktorie Všestudy, která doma nestačila na Dolní Beřkovice. Hosté si tak po matných výkonech připsali další výhru a opět stoupají tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do překvapivého vedení

S další změnou na pozici brankáře přijeli k zápasu do Všestud Dolní Beřkovice - důležitý post tentokrát obsadil Chabada. V základní sestavě se objevil také 51 letý R. Kaňka. I domácí řeší v závěru soutěže personální problémy a na jejich lavičce se objevil jediný hráč. Byli to ale oni, kteří se od začátku do svého soupeře zakousli a udávali tempo hry. Hosté ale bránili naprosto poctivě a do větších šancí svého soupeře nepouštěli. Naopak, snažili se chodit do rychlých brejků, což jim přineslo gólový úspěch hned z první podobné akce ve 13. minutě zápasu. Po chybě v domácí rozehrávce získal míč Těmín a vysunul Štěpánka, který prokázal, že ani s přibývajícími lety neztrácí na rychlosti. Následně předložil míč Trubičkovi, který se sám před gólmanem nemýlil. 0:1. Také druhá branka padla po chybě v rozehrávce a Štěpánkově přihrávce - do zakončení se tentokrát dostal Pexa a křížnou ranou zvýšil. 0:2. Do konce poločasu stojí za zmínku ještě pěkný pokus J. Kaňky z přímého kopu, který v bráně neskončil, a protože domácí snaha byla v první půli marná, nesly si Dolní Beřkovice do kabin krásný dvoubrankový náskok.

 

Domácí snaha na body nestačí

Z domácí kabiny se v poločase ozýval hromový řev a hosté se zřejmě připravovali na úvodní nápor svého soupeře. Marně. Hned po dvou minutách hry totiž snížil Bulva a v 60. minutě Polák vyrovnal na 2:2. Nutno dodat, že dvě branky byly logickým vyústěním dění na hřišti - to bylo plné domácích barev, zatímco hosté nevěděli, kam dřív skočit. I poté byli aktivnějším týmem Všestudy, hosté se ale vzpamatovali z nejhoršího a dokázali většinu útoků zastavovat ještě před vlastním vápnem. Řešení finální fáze ze strany domácích hráčů bylo příliš uspěchané. A tak přišla 65. minuta a pěkná kombinace hostí na jeden dotyk, kterou neomylně zakončil Štěpánek hrající ve velké formě. Na tento direkt už Viktoria nedokázala reagovat a hosté si tak odvážejí překvapivé tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Bohužel soupeř nepřijel hrát a zdržovací taktika a provokování domácích hráčů jim přinesla 3 body. My jsme soupeři darovali první půlku, takto se o špičku Okresního přeboru nehraje.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jakub Hájek - záložník: Zápas byl od nás hezky vybojovaný a získali jsme jak 3 body, tak postup do finále poháru.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šťastný Pavel - MOŠKO Jan, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.