Velký Borek vyloupil Pšovku


Branky


0

Očekávané derby týmů z nejvyšších pater tabulky nabídlo tři branky a po zápase šťastnější tváře hostí, kteří potvrdili lepší jarní formu a svého soupeře porazili 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paloušek otevírá skóre už v první minutě

Hlavním předzápasovým otazníkem byla sestava Pšovky B, která je v jarních zápasech velmi nevyzpytatelná. Také tentokrát manažeři domácího týmu vytáhli eso z rukávu, když nastoupil kromě Gabča s Dvorným také další áčkař Trnka. Z hostujícího týmu byl zápas pikantní zejména pro Růžičku, který byl na podzim jedním z tahounů pšovecké jízdy za nečekaným druhým místem v tabulce. Lepší úvod zápasu si hosté ani nemohli představit. Nejjistěji si v obranné fázi nepočínal domácí stoper Martinec, díky čemuž se hned v 1. minutě dostal do samostatného úniku Paloušek a překonal Braunšveiga. 0:1. I nadále potvrzovali hosté dobrou formu a byli lepším týmem, nedokázali ale proměnit už ani nejvyloženější šanci v podobě střely do odkryté domácí brány. Na straně Pšovky B přibývaly spíše pološance - tedy s výjimkou zakončení Gabča z výborné pozice, proti kterému se ale vytáhl brankář Procházka a udržel tak zasloužené poločasové vedení pro svůj tým.

 

Gól Gabča na body nestačí

Také do druhého poločasu vstoupili územní převahou hráči Velkého Borku a vypadalo to, že se budou snažit zápas co nejrychleji rozhodnout ve svůj prospěch. V 55. minutě se jim opravdu podařilo navýšit vedení, když rohový kop Růžičky našel přesně Mihalíka, a ten se nemýlil. 0:2. Hosty tato branka uklidnila, možná ale až moc, protože se do hry začali více dostávat i Pšovečtí, kteří už do hry poslali také střídajícího Frajmana. V 65. minutě tato snaha přinesla ovoce - byl to Gabčo, kdo se prezentoval pěknou kličkou a přesnou střelou. 1:2. Schylovalo se tak k dramatickému závěru, který opravdu přišel. Domácí tým mohutně útočil, ovšem obrana je hlavní devizou Velkého Borku, a tak byly všechny pokusy neúspěšné. Po zákroku Dvorného na Kováče v úplném závěru ještě planuly emoce, gól už ale nepadl, a tak výhru slaví Slavia Velký Borek.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Velký Borek
Jakub Růžička - hráč: Zápas měl koule! V prvním poločase jsme byli lepší, a kdybychom vedli 4:0, nikdo by se nemohl divit. Bohužel neumíme dát gól ani do prázdné brány. Po poločase a druhém gólu jsme se snažili kontrolovat hru. Domácí sice tlačili, ale naše obrana byla výborná, a tak jsme udrželi vítězství.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BLAHOUT Jiří, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.