Mšeno gólem v závěru přetlačilo Obříství


0

Až gól 10 minut před koncem rozhodl o výhře favorizovaného Mšena nad Obřístvím. Hosté statečně vzdorovali, není jim to ale nic platné, jelikož jedou zpátky domů bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jsou na hřišti lepším týmem

Domácí tým nastupoval do zápasu s vědomím výhry z minulého kola v Dolanech, kterou se tentokrát proti Obříství snažil potvrdit. Musel to ale zvládnout bez dvougólového střelce Valenty a také hrající trenér Guttenberg st. nastoupil jen se sebezapřením. Začátek zápasu ale vyšel Mšenským skvěle - už ve 3. minutě totiž předvedl krásnou individuální akci už od poloviny hřiště a ještě hezčí střelou otevřel skóre. 1:0. Domácí tým ale místo zdravého nabuzení úplně přestal hrát a hosté se začali prosazovat lepším pohybem. V 18. minutě už bylo zaslouženě vyrovnáno, když až do vápna prošel rychlonohý Hovorka a přesnou střelou k tyči vyrovnal. 1:1. O 4 minuty později už Obříství vedlo - hosté se totiž pustili do odvážného napadání, které přineslo své ovoce, když zachytili přihrávku na střed hřiště. Guttenberg st. navíc netrefil záchranný odkop, a tak se na Hnízdila řítil osamocený Doležal. Hostující útočník nezaváhal a hosté rázem vedli 1:2. Hosté byli i nadále aktivnějším týmem, ale skórovat mohli i domácí - Zabilanského ránu ale vytáhl z branky vracející se obránce. Ve 42. minutě už se ale podařilo. Hostující gólman Novák neudržel střelu Zabilanského a ve snaze zachytit míč fauloval dobíhajícího D. Kolumpka. Nařízenou penaltu proměnil Závěšický a do kabin se šlo za stavu 2:2.

 

 

Mšeno strhává výhru na svou stranu

Druhá půle už tolik vzruchu před brankami nenabídla. Domácí přeci jen trochu zlepšili pohyb a snažili se držet na polovině svého soupeře. To se jim sice dařilo, k většímu ohrožení branky to ale nevedlo. Naopak protiútoky Obříství byly velmi nebezpečné, ale ani hosté se nedostali do žádné stoprocentní šance. Byly z toho zajímavé střely z okolí vápna, které ale buď skončily na obětavě blokující obraně nebo na zákroku brankáře Hnízdila. Gól nakonec ale přeci jen padl a postral se o to svou druhou brankou v zápase Závěšický. Ten využil zaspání hostující obrany a dlouhého nákopu, který si našel a dokázal přesně přelobovat gólmana. Ve zbylých 10 minutách už hosté nedokázali skóre srovnat, a tak odjíždějí bez bodu. Herně ovšem rozhodně nepropadli a byli domácímu celku vyrovnaným soupeřem.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: S dnešním výkonem nemohu být spokojen, protože tohle jsme zkrátka nebyli my. Naše hra byla příliš pomalá, statická, chyběl pohyb hráčů bez míče, nasazení, důraz. Jenže berem 3 body a to je důležité. Je lepší vyhrát po špatném výkonu, než prohrát po dobrém. Věřím, že kluci poznali, že to bez pohybu nejde a v dalším zápase už budeme zase hrát svoji hru. Musím objektivně přiznat, že hosté si dnes prohrát nezasloužili. Utkání přihlížela početná divácká kulisa a to i díky velkému množství fanoušků hostí.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Hodnocení a průběh zápasu jsem nechal až na ráno, ale bohužel se v mé mysli nic nezměnilo. Individuálními chybami jsme domácím darovali 3 body. Kéž by někdy někdo nám ulehčil takhle zápas. Je asi pravda, že kluci z hlediska bojovnosti a taktiky odehráli nejlepší venkovní zápas jara, ale individuální chyby nás porazily. Ukázalo se ale, že i venku bychom mohli bodovat a věřím, že se to klukům v následujících důležitých zápasech podaří.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: EDER Oldřich - PRINC Jiří, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.