Vysoká nasázela v první půli pět branek


Branky


0

Nečekaný průběh první půle přinesl zápas Vysoké v Hoříně. Očekávané derby totiž nabralo jednoznačný průběh a po půlhodině hry už prakticky nebylo o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť v úvodu

Druhý venkovní zápas v řadě čekal na fotbalisty Vysoké, kteří tentokrát k rannímu zápasu do Hořína přivezli velmi silnou sestavu, se kterou chtěli bodově vyrabovat domácí hřiště. K tomu jim měla nahrát u ne úplně skvělá forma, se kterou se Hořínští v posledních zápasech potkali. Dostali se totiž na magických 30 bodů, již 4 zápasy v řadě ale nedokázali bodovat. A zisku bodů vůbec nenasvědčoval ani úvod zápasu proti Vysoké. Hosté totiž otevřeli gólový účet utkání již ve 3. minutě, kdy skóroval Rolenc a dokonce se jim podařilo za další 3 minuty svůj náskok zdvojnásobit. 0:2. V šesté minutě se s dvoubrankovým mankem hraje špatně, ale domácí vrhli síly do útoku a proti poměrně laxně působící obraně Vysoké se také dokázali dostávat do šancí. Propastný rozdíl byl ale v efektivitě zakončení a ani jeden z nadějných pokusů domácího týmu tak nedošel na místo určení. Naopak hosté takřka každou svou akci zakončili gólem a po půlhodině hry už si hýčkali náskok hned pěti branek! Postarali se o to svými góly Rambousek, Trutnovský a podruhé v zápase Rolenc. První půlhodina tak prakticky rozhodla o osudu zápasu a domácí trenér se rozhodl reagovat hned trojnásobným střídáním, když ve 35. minutě stáhl ze hry Pastira, J. Kettnera i nejlepšího střelce týmu Polanského. V první půli ale už další gól nepadl a domácí tak prohrávali potupným pětigólovým rozdílem.

 

Zápas se dohrává

Výše náskoku Vysoké předurčovala druhý poločas k nezáživnému fotbalu - zejména hosté, kteří mohou nastoupit i za FC Mělník se viditelně šetřili, a tak se na hřišti hrál poklidný fotbal, na němž ulpěla pro hosty jediná kaňka v podobě M. Skopky. Domácí snaha alespoň o čestný zásah vyšla naprázdno, a tak může gólman Hamáček slavit čisté konto a Vysoká plný bodový zisk ze dvou po sobě jdoucích venkovních zápasů. Hosté tak smazávají manko, které nabrali kvůli disciplinárnímu trestu za korupci. Hořín se naopak topí v krizi a musí se nervózně dívat přes rameno na rychlost, se kterou se mu blíží jeho pronásledovatelé ze sestupových pozic.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Zápas, ve kterém bylo rozhodnuto během 27 minut, byl jako černá můra. Mužstvo nepochopitelně přistoupilo k zápasu lehkomyslně a na výsledku to bylo rychle znát. Do čeho soupeř kopl, to lovil náš brankář v síti. Naopak naše střílení branek je jen otázkou přání. Po vystřídání a zraněních ze hry jsme dohrávali zápas 25 minut o deseti. Herní a výsledková krize se prohlubuje a v tomto stavu nám bude do konce soutěže hodně horko.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Perfektně se nám povedl vstup do utkání a brzy vstřelili Rolencem a Holubem dvě branky. V obraně to v úvodu trochu skřípalo, tak si i domácí příležitosti vytvořili, naštěstí pro nás je neproměnili. Do 28. minuty jsme pak góly Rambouska, Trutnovského a Rolence navýšili na 0:5 a bylo po zápase. Do druhé půle jsme nastoupili v pozměněné sestavě a více méně v poklidu utkání dovedli k vítězství. Do utkání již zasáhl po zranění Martin Skopka, nikdo se nezranil, vyhráli jsme, takže s vývojem a výsledkem panuje spokojenost.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - PRINC Jiří, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.