0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice vezou výhru i z Dolních Beřkovic


Branky


6. J. Štráchal , 30. M. Novák (p.) , 36. T. Prejzek , 70. T. Prejzek
0

Podrobnosti připravujeme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do poločasu rozhodují

Ani jeden z týmů nepřijel k zápasu v optimálním složení a domácí zaujali především nasazením útočné dvojice Patera - Štěpánek, které je dohromady 85 let. V základní sestavě hostujícího týmu se objevil například Pochman, pro kterého je to první start po dlouhé době. Chyběli totiž Lauda s Vostřelem. Začátek zápasu se nesl ve znamení držení míče Tišic a dvou velkých šancí na obou stranách – nejprve po střele Prejzka neuspěl z dorážky Veselý, na druhé straně po nedorozumění v obraně Tišic z malého vápna přestřelil Štěpánek. V 6. minutě po autovém vhazování domácí obránci podcenili situaci, míč propadl k Prejzkovi, ten ještě posunul na Štráchala a zkušený útočník propálil gólmana mezi nohy. 0:1. V 17. minutě Prejzek vystihl špatnou rozehrávku domácí obrany, postupoval sám na brankáře, ale vystřelil vedle. Ve 29. minutě se po dravém průniku Dokoupila mezi dva domácí obránce pískala penalta, ke které se postavil Novák. Brankář Vermach si na balón sáhl, ale cestě míče do sítě zabránit nedokázal. 0:2. Ve 35. minutě se balónu ujal Novák, ideálně načasoval přihrávku na Prejzka (nutno dodat, že přihrávka prošla se štěstím pod nohou domácího kapitána Abraháma) a tentokrát jeho souboj s brankářem vyšel lépe pro hosty. 0:3. Zaznamenal tím jubilejní třicátou branku v této sezóně! Teprve poté domácí zapnuli a až do konce poločasu byli aktivnější, leč bez gólového efektu - Pexa nastřelil z voleje tyč a ani dorážka Patery nebyla úspěšná. Za za zmínku stojí snad ještě  hrubka hostí, kterou vystihl Petr Štěpánek a doběhl balon u vápna dřív než obránce, který ho fauloval. Domácí se dožadovali červené karty, sudí Remenec si ale vystačil s kartou žluté barvy.

Prejzek střílí další branku

Druhá půle začala tak, jak skončila ta první - vysokou aktivitou domácích, kteří favoritovi prakticky nepůjčovali míč. Hostující obrana ale pracovala skvěle a nepouštěla domácí borce do příliš mnoha gólových situací. Naopak hosté hrozili z ojedinělých brejků - v 51. minutě pronikl po pravé straně Dokoupil, ale brankář rychle zmenšil střelecký úhel. Na druhé straně trestný kop Jakuba Kaňky těsně minul Hádkovu branku. V 66. minutě se ocitl za domácí obranou Brzoň, přehodil vyběhnuvšího brankáře, ale branku netrefil. V 70. minutě se na výlet z pozice stopera vydal Novák, oklamal domácí obranu a předložil Prejzkovi tutovku, kterou nešlo nedat. 0:4. Hosté tak zkušeným výkonem dokráčeli pro další vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jakub Hájek - záložník: Zápas byl pro nás generálkou na finále poháru. My jsme si dokázali, že se dá hrát s každým - i s prvním týmem soutěže. Od nás sympatický výkon, který měl 4 hrubé chyby a ty nás stály body. Tišice zaslouženě odvezly 3 body.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: K utkání nastoupilo všechno, co má v Tišicích nohy. I tak jsme chtěli bodovat a to se nám zodpovědnou hrou podařilo. Musím pochválit i trojici rozhodčích. Nyní máme týden na přípravu k utkání jara. Věřím, že se bude jednat o zajímavé utkání s velkou diváckou kulisou a že se nám vrátí některý z marodů.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
D. Vermach [-] - J. Žižka [-] , R. Kaňka [-] (75. V. Tajč [-] ) , J. Chabada [-] , J. Abrahám [-] - J. Těmín [-] , J. Kaňka [-] , J. Hájek [-] , M. Pexa [-] - P. Štěpánek [-] , P. Patera [-] (46. D. Plzák [-] ) -

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - Š. Karlík [-] , M. Novák [-] - T. Prejzek [-] - J. Štráchal [-] (78. M. Preisler [-] ) , J. Dokoupil [-] , L. Pochman [-] (55. T. Brzoň [-] ) , L. Kasal [-] , T. Kopejska [-] , M. Brodský [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 37. R. Kaňka , 55. J. Abrahám , 65. J. Těmín - 43. M. Novák , 90. T. Prejzek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.